social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Επανήλθε στις νίκες ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου, 2-1 τον Θησέα Ν. Μάκρης

Επανήλθε στις νίκες ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου, 2-1 τον Θησέα Ν. Μάκρης

Έπειτα από δύο αγωνιστικές, στις οποίες σημείωσε μία ισοπαλία και μία ήττα, επέστρεψε στις νίκες ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου και εδραιώθηκε στην πρώτη τετράδα του 1ου ομίλου στην Α' ΕΠΣΑΝΑ.

Η ομάδα του Γιάννη Μαγγίνα επικράτησε με 2-1 του Θησέα Ν. Μάκρης, βλέποντας ωστόσο την απόσταση από την κορυφή να παραμένει στους επτά βαθμούς. Στο 36ο λεπτό ο Μακρίδης με πλασέ έβαλε μπροστά στο σκορ τους ερυθρόλευκους (1-0), με τον Κιρτζιαλίδη να γράφει το 2-0 με πλασέ στο 55ο λεπτό. Στο 59ο λεπτό ο Νικηφοράκης μείωσε σε 2-1 με δυνατό σουτ, με το αποτέλεσμα να μένει μέχρι τέλους.

Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος, Αλεξοπούλου-Τσελεπίδης
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦ. (Γιάννης Μαγγίνας): Σπανός, Ζαχαράκης, Κουλάι (74' Κολιγιάννης), Μεταλλινός, Ζώνας, Κολιμάτσης, Κιρτζιαλίδης (74' Βασίλης), Νταβαρίνος, Μακρίδης (88' Μαγγίνας), Σεΐτι (88' Στάμος), Σαλαπάτας (64' Βάσος)
ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ (Γιάννης Τσέλιος): Βοτσίδης, Μηναδάκης, Βεϊζάι (88' Τηγανιτάκης), Βούσουλας, Παπασωτηρίου, Τρίμης, Τσέλιος (67' Βασιλαράς), Μαστρογιαννούδης (82' Ανδριάς), Ζιάγκος, Νικηφοράκης, Ραπτογιάννης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35