social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Άνετα ο Παλληνιακός, με «μαέστρο» τον Σεϊτάι!

Άνετα ο Παλληνιακός, με «μαέστρο» τον Σεϊτάι!

Γκολ και θέαμα πρόσφερε ο Παλληνιακός το απόγευμα της Κυριακής (5/12) και, συγχρόνως, πέτυχε να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας στον 1ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑΝΑ.

Η ομάδα της Παλλήνης επιβλήθηκε με 5-0 απέναντι στο Κρυονέρι, έχοντας ως πρώτο... βιολί τον Σεϊτάι που σημείωσε χατ τρικ. Μόλις στο 10ο λεπτό ο 22χρονος μεσοεπιθετικός σκόραρε με πλασέ έπειτα από ασίστ του Τρυφιάτη (1-0), ενώ στο 23ο λεπτό ο Χρ. Δημογιάννης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με χτύπημα φάουλ (2-0). Στο 45ο λεπτό ο Σεϊτάι σκόραρε πάλι με πλασέ, πάλι έπειτα από ασίστ του Τρυφιάτη (3-0), ενώ ο ίδιος παίκτης στο 58ο λεπτό αξιοποίησε πάσα του Κυριόπουλου και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0. Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε ο Τρυφιάτης από κοντά, παίρνοντας το «ριμπάουντ» μετά από απόκρουση του Βέκιου σε σουτ του Κυριόπουλου.

Διαιτητές: Παπαποστόλου, Κουλοχέρης-Σόφιας
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Παναγιώτης Χριστοφιλέας): Μπαλασάκης, Βασιλείου (64' Γκριμέκης), Βλάχος (75' Μασκάι), Ελ Γκαμάλ, Γαληνάκης, Χρ. Δημογιάννης (64' Καραμπίνης), Σεϊτάι (64' Β. Δημογιάννης), Ντελής, Κυριόπουλος, Κασάπης, Τρυφιάτης (70' Μπεγλεκτσής)
ΚΡΥΟΝΕΡΙ (Νίκος Σκούρας): Βέκιος, Κουτρώνας (75' Δογάνης), Γεωργίου, Γιαννακόπουλος, Κανταρέλλης, Μπουλγκουρίδης, Καραγιαννίδης, Αθανασιάδης (51' Μαλάι), Χότζα (75' Μάρας), Τζήμας, Διγενής (64' Α. Παπούκας)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35