social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Φοβερή νίκη ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου, 3-2 τον Σαρωνικό στην Ανάβυσσο!

Φοβερή νίκη ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου, 3-2 τον Σαρωνικό στην Ανάβυσσο!

Πέντε γκολ, γρήγορο ρυθμό και έντονες συγκινήσεις επιφύλασσε το παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο της Αναβύσσου σε όσους επέλεξαν να το παρακολουθήσουν!

Ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου πήρε μεγάλη νίκη με 3-2 απέναντι στον Σαρωνικό, σε αναμέτρηση με δραματικό φινάλε και αλλεπάλληλες εναλλαγές συναισθημάτων! Στο 26ο λεπτό ο Λίτσης έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους με σουτ (1-0), με τον Μακρίδη να φέρνει το ματς στα ίσια στο 44ο λεπτό με πλασέ έπειτα από σέντρα του Κιρτζιαλίδη (1-1). Οι ερυθρόλευκοι πήραν το προβάδισμα στο 84ο λεπτό με πέναλτι που κέρδισε ο Σεΐτι και εκτέλεσε εύστοχα ο Ζώνας (1-2), ο Λίτσης «χτύπησε» πάλι και ισοφάρισε με πλασέ στο 89' (2-2), όμως με τη σέντρα ο Κιρτζιαλίδης έπιασε υπέροχο σουτ έξω από την περιοχή μετά από μπαλιά του Βάσου και έγραψε το τελικό 2-3, για να ακολουθήσουν έξαλλοι πανηγυρισμοί!

Διαιτητές: Κορωνιάς, Βιτσεντζάτος-Μπέκας
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒ. (Βασίλης Παπαδόπουλος): Καραλής, Μπουκουβάλας, Λογοθέτης (60' Καραγιάννης), Ζουμπουρλής, Λίτσης, Κακαράς, Κοντιζάς, Χαντάντ (60' Νταλιπάι), Έλενας (83' Βασιλείου), Χίσο, Καρκαλέτσος
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦ. (Γιάννης Μαγγίνας): Σπανός, Ζαχαράκης, Κολιγιάννης (72' Μαγγίνας), Μεταλλινός (65' Βασίλης), Ζώνας, Κολιμάτσης, Κιρτζιαλίδης, Σαλαπάτας (72' Λαπούση), Μακρίδης, Στάμος (86' Καλέμι), Σεΐτι (86' Βάσος)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35