social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Επέβαλε τους όρους της η Μαρκό (3-0 τον Άρη Βούλας)

Επέβαλε τους όρους της η Μαρκό (3-0 τον Άρη Βούλας)

Το ντέρμπι της αγωνιστικής στην Α' ΕΠΣΑΝΑ... βάφτηκε πράσινο!

Στο γήπεδο του Μαρκόπουλου και κάτω από δυνατό άνεμο που αποτέλεσε αστάθμητο παράγοντα στην αναμέτρηση, η Μαρκό επικράτησε με 3-0 του Άρη Βούλας και εξασφάλισε την παρουσία της στην κορυφή του 2ου ομίλου της Α' ΕΠΣΑΝΑ τουλάχιστον για μία εβδομάδα ακόμα. Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να βρουν γρήγορο γκολ, απέφυγαν την ισοφάριση στις λίγες καλές στιγμές που δημιούργησαν οι φιλοξενούμενοι στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου και με δύο όμορφα γκολ στο τελευταίο μέρος του αγώνα, έφτασαν στο «τρίποντο».

Μόλις στο 3ο λεπτό ο Ντούλιας επίχειρησε να σεντράρει, για να δει την μπάλα με τη βοήθεια του ανέμου να περνάει πάνω από τον Προβίδα και να καταλήγει στα δίχτυα για το 1-0. Οι πράσινοι είχαν ευκαιρίες στο υπόλοιπο του πρώτου μέρους για δεύτερο γκολ, χωρίς όμως να το πετυχαίνουν. Τελικώς, έφτασαν στο 2-0 στο 68ο λεπτό χάρη σε φοβερό, μονοκόμματο σουτ του Ιατρού λίγο έξω από την περιοχή, μετά από στρώσιμο του Σαχσανίδη με το στήθος. Το κερασάκι στην τούρτα για τη Μαρκό έβαλε ο Σουλελές με υπέροχο αριστερό σουτ στο 83ο λεπτό (3-0).

Διαιτητές: Ανδρ. Βλάχος, Καραθανάσης-Πύκνης

ΜΑΡΚΟ (Θαλής Τσιριμώκος): Καραστέργιος, Δημητρόπουλος, Σιδέρης (85' Ερέκι), Τσίκλος, Μουσταφίδης, Ιατρού (87' Χαλίλι), Ντούλιας (73' Βασιλειάδης), Γκεμίσης, Σαχσανίδης, Σουλελές (85' Φλώρος)

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ (Τάσος Τασιόπουλος): Προβίδας, Ατματζίδης, Γιαννόπουλος, Γκιούρα, Αφράτης, Κλής, Φωστέρης (70' Ηλιάδης), Φουκαράς, Μιραφιόρι, Μπρής (70' Ρομάνο), Κριλής.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35