social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Τρίποντο» ο Σαρωνικός Αναβύσσου στον Κόκκινο Μύλο, 3-2 τον Αχιλλέα Κ. Αχαρνών

«Τρίποντο» ο Σαρωνικός Αναβύσσου στον Κόκκινο Μύλο, 3-2 τον Αχιλλέα Κ. Αχαρνών

Τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα που τον ταλάνιζαν, αλλά και τις δυσκολίες που έβαλε ο αντίπαλος, προσπέρασε στον Κόκκινο Μύλο ο Σαρωνικός και πανηγύρισε μία πολύτιμη νίκη απέναντι στον Αχιλλέα Κ. Αχαρνών!

Η ομάδα της Αναβύσσου επικράτησε με 3-2, σε ένα παιχνίδι που παρατάχθηκε με τον... αμυντικό Λίτση κάτω από τα δοκάρια! Πέτυχε έτσι να παραμείνει σε απόσταση δύο βαθμών από την πρώτη πεντάδα στον 1ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑΝΑ. Το συγκρότημα του Β. Παπαδόπουλου πήρε το προβάδισμα στο 27ο λεπτό χάρη σε κοντινό πλασέ του Χίσο, ο οποίος αξιοποίησε ολιγωρία στην αντίπαλη άμυνα (0-1), όμως οκτώ λεπτά μετά ο Γιαντόμ με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσια (1-1). Η χαρά των γηπεδούχων κράτησε μόλις τέσσερα λεπτά, αφού στο 39ο λεπτό ο Χίσο «χτύπησε» πάλι και έγραψε το 1-2 με προσωπική ενέργεια και πλασέ. Πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου ο Αχιλλέας βρήκε νέα «απάντηση», αυτή τη φορά με αυτογκόλ του Βασιλείου έπειτα από φάουλ του Ασκοτίρη και ασταθή απόκρουση του Λίτση. Το γκολ της νίκης για τον Σαρωνικό σημειώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, μόλις στο 53ο λεπτό, έπειτα από δυνατό σουτ του Τζιβίλογλου, ο οποίος αξιοποίησε ασίστ του Χίσο.

Διαιτητές: Παπαποστόλου, Δελατόλας-Κορωνιάς
ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ (Κώστας Καβαλλάρης): Τόλιας, Χονδρογεωργόπουλος, Πουλής (75' Μαραντίδης), Μπούσκος, Κουτουλάκος (65' Καρβελάς), Σο (75' Παράσχος), Νίκας (46' Βαλαβανίδης), Σταματόπουλος (57' Μουστάκας), Χαλάς, Ασκοτίρης, Γιαντόμ
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒ. (Βασίλης Παπαδόπουλος): Λίτσης, Μπουκουβάλας, Βασιλείου (59' Σάμιος), Έλενας (86' Νταλιπάι), Κακαράς, Τζιβιλόγλου, Κοντιζάς, Χαντάντ (86' Παπαγεωργίου), Καραγιάννης (93' Καρκαλέτσος), Χίσο, Λογοθέτης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35