social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Όλο και ψηλότερα τα Γλυκά Νερά, 2-0 την Άνοιξη

Όλο και ψηλότερα τα Γλυκά Νερά, 2-0 την Άνοιξη

Συνέχεια στην ανοδική τους πορεία έδωσαν τα Γλυκά Νερά με την επικράτησή τους επί της Άνοιξης το απόγευμα της Κυριακής (19/12).

Η ομάδα του Δ. Μαντούκα επιβλήθηκε με 2-0 και «έπιασε» στην τρίτη θέση τον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου, μειώνοντας παράλληλα στους τρεις βαθμούς την απόσταση από την κορυφή, στον 1ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑΝΑ. Σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο, στον οποίο σημειώθηκαν πολλές δυνατές μονομαχίες, οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 30ο λεπτό, χάρη σε σουτ του Στίσι έπειτα από θαυμάσια ομαδική συνεργασία (1-0). Στη συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για την ισοφάριση, όμως στο 89ο λεπτό τα Γλυκά Νερά «χτύπησαν» σε μία αντεπίθεση και με πλασέ του Βιταλιώτη έγραψαν το 2-0, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα, αφού δύο λεπτά μετά (91') ο Μουρούτης νικήθηκε από τον Παππά στο πέναλτι που εκτέλεσε.

Διαιτητές: Παπαποστόλου, Πυκνής-Πολυχρονιάδης
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ (Δημήτρης Μαντούκας): Κύρκος, Χριστοδούλου, Θεοχάρης, Μανουσάκης, Μουρούτης, Βάρδας, Στίσι, Βιταλιώτης, Μπολέτσης (75' Μάνδαλος), Βασιλόπουλος, Βλάχος (90' Παξιμάδης)
ΑΝΟΙΞΗ (Δημήτρης Κοσμάς): Παππάς, Γεωργούσης (46' Βουγιουκλίδης), Παληαρούτας, Πανάγου, Πέττας, Τρακάκης, Τζάθας, Κουλόλι, Μούκα, Ζιβάνοβιτς, Κωτσοβός (46' Ταμπουράκης).

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35