social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σαβούρδος: Θα ενισχυθούμε για να πετύχουμε τον στόχο της σωτηρίας

Σαβούρδος: Θα ενισχυθούμε για να πετύχουμε τον στόχο της σωτηρίας

Η επικράτηση επί του ΠΑΟ Καλυβίων (1-0) το περασμένο Σάββατο (18/12) κράτησε «ζωντανή» την ελπίδα της σωτηρίας στις τάξεις του ΑΟ Κορωπίου.

Για το τελευταίο παιχνίδι αλλά και για την προσπάθεια που θα γίνει στο υπόλοιπο της σεζόν μίλησε ο Θανάσης Σαβούρδος στο Soccerlive, τονίζοντας παράλληλα ότι θα γίνουν μεταγραφικές κινήσεις και πως στις τάξεις της ιστορικής ομάδας υπάρχει η απαιτούμενη οργάνωση.

«Κλείσαμε τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις με μια σημαντική νίκη απέναντι στην ομάδα των Καλυβίων που ήταν επιτακτική με βάση τη βαθμολογική μας θέση. Αξίζουν τα συγχαρητήρια στους παίχτες μας για την προσπάθεια, γιατί αντιμετώπιζαν αρκετοί και θέματα μικροτραυματισμών. Πλέον έχουμε τον χρόνο να διαχειριστούμε τραυματισμούς με τη διακοπή για τις γιορτές αλλά το σημαντικότερο είναι να ενισχυθούμε στη μεταγραφική περίοδο» σχολίασε αρχικά, για να προσθέσει σχετικά: «Πρόθεση του προέδρου Λιακουτσή Παναγιώτη είναι να προστεθούν στο ροστερ παίχτες που θα μας βοηθήσουν ώστε να διατηρήσουμε τον ΑΟΚ στην κατηγορία. Ήδη έχουμε ξεκινήσει επαφές στις θέσεις που χρειαζόμαστε ενίσχυση. Θα κρατήσουμε και όλους όσοι δείχνουν μέχρι τώρα την όρεξη, το σθένος και την πίστη για τον στόχο μας».

Σε εκείνο το σημείο, ο νεαρός προπονητής συμπλήρωσε: «Η ομάδα μέχρι τώρα έχει δείξει επαγγελματισμό τόσο σε οργανωτικά όσο και σε οικονομικά θέματα. Πιστεύω ότι ο σύλλογος έχει όλες τις προδιαγραφές για παίχτες που θέλουν να φορέσουν τη βαριά και ιστορική φανέλα του Κορωπίου και να αποτελέσουν μέρος της ιστορίας του».

Τέλος, ο Θ. Σαβούρδος θέλησε να ευχηθεί «καλές γιορτές σε όλους με υγεία και ευημερία».

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35