social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νέες οδηγίες από την ακαδημία του Σαρωνικού Αναβύσσου

Νέες οδηγίες από την ακαδημία του Σαρωνικού Αναβύσσου

Το εξής δελτίο τύπου εξέδωσαν οι ακαδημίες του Σαρωνικού Αναβύσσου

 Από ΣΗΜΕΡΑ Δευτέρα 3 Ιανουαρίου ξεκινούν και πάλι οι προπονήσεις της Ακαδημίας μας μετά την διακοπή λόγω Χριστουγέννων. Δεν θα υπάρξουν αλλαγές στο πρόγραμμα και οι προπονήσεις των τμημάτων θα πραγματοποιούνται τις γνωστές μέρες και ώρες.
Όπως γίνεται αντιληπτό και λόγω της μεγάλης διασποράς του ιού, οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται με αυστηρή τήρηση του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου.
Ενόψει λοιπόν της έναρξης των προπονήσεων, σας επισημαίνουμε τα παρακάτω:
- Η χρήση μάσκας είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ για όλους τους εισερχόμενους σε όλους τους κλειστούς και ανοικτούς χώρους του γηπέδου, εκτός των αθλητών την ώρα της προπόνησης.
- Οι αθλητές θα πρέπει να έχουν μαζί τους αρνητικό self test.
- Δεν θα γίνεται χρήση των αποδυτηρίων και οι αθλητές θα πρέπει να προσέρχονται στην εγκατάσταση με την αθλητική περιβολή που θα φορούν στην προπόνηση τους.
Η είσοδος στα αποδυτήρια θα απαγορεύσεται εκτός σοβαρών λόγων (τραυματισμός, χρήση W.C. κλπ.).
- Οι γονείς/ συνοδοί θα μπορούν να εισέρχονται ΜΟΝΟ στον χώρο των κερκίδων και του εντευκτηρίου τηρώντας τα ισχύοντα μέτρα. Απαγορεύεται αυστηρά η είσοδος τους στον χώρο άθλησης.
- Αν κάποια από τα παιδιά έχουν νοσήσει, πριν την συμμετοχή τους στις προπονήσεις θα πρέπει να έχουν υποβληθεί σε διαδικασία καρδιολογικής εξέτασης.
Παρακαλούμε άπαντες για την αυστηρή τήρηση των ανωτέρω.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35