social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σούπερ Κιρτζιαλίδης οδηγεί τον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου, 3-2 τα Γλυκά Νερά!

Σούπερ Κιρτζιαλίδης οδηγεί τον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου, 3-2 τα Γλυκά Νερά!

Σε δαιμονιώδη κατάσταση βρίσκεται ο Κώστας Κιρτζιαλίδης και δεν χάνει ευκαιρία να το αποδεικνύει!

Το απόγευμα της Κυριακής (16/1) ο νεαρός επιθετικός πρωτοστάτησε σε άλλη μία μεγάλη νίκη για τον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου, ο οποίος επικράτησε με 3-2 απέναντι στα Γλυκά Νερά. Μόλις στο 3ο λεπτό εκτέλεσε εύστοχα πέναλτι που κέρδισε ο Σεΐτι για το 1-0, ενώ στο 44ο λεπτό αξιοποίησε την κάθετη πάσα του Σαλαπάτα και με πλασέ έγραψε το 2-1, δίνοντας... απάντηση στην ισοφάριση των φιλοξενούμενων με το ψηλοκρεμαστό σουτ του Δρούγκα τέσσερα λεπτά νωρίτερα (1-1). Στο 58ο λεπτό ο Κιρτζιαλίδης επιχείρησε παράλληλη πάσα και ο Μανουσάκης στην προσπάθειά του να ανακόψει την πορεία της μπάλας, την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του για το 3-1. Στο 83ο λεπτό ο Μακρίδης «σημάδεψε» το δοκάρι με πλασέ, ενώ στο 89ο λεπτό ο Μανουσάκης σκόραρε στη... σωστή εστία για τη μείωση σε 3-2, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα σε ένα «χορταστικό» παιχνίδι.

Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος, Αλεξοπούλου-Σόφιας

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦ. (Γιάννης Μαγγίνας): Κωνσταντάς, Ζαχαράκης, Κουλάι, Μεταλληνός, Ζώνας, Μαγγίνας (70' Νταβαρίνος), Κιρτζιαλίδης (85' Καλκανάκος), Κλωνάρης, Σαλαπάτας (70' Μακρίδης), Στάμος (85' Αργυρίου), Σεΐτι (85' Κολιμάτσης)

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ (Δημήτρης Μαντούκας): Κύρκος, Χριστοδούλου, Μαστορόπουλος (80' Θεοχάρης), Μανουσάκης, Μουρούτης, Βάρδας, Δρούγκας (70' Τραγανός), Βιταλιώτης, Μπολέτσης (15' λ. τρ. Στίσι), Βασιλόπουλος, Μάνδαλος (70' Μπέλμπας).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35