social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Στραβοπάτησε» ο Παλληνιακός, 0-0 με ΑΟ Άρτεμις

«Στραβοπάτησε» ο Παλληνιακός, 0-0 με ΑΟ Άρτεμις

Ξανά την... ανάσα του Αχαρναϊκού νιώθει από το απόγευμα της Κυριακής (23/1) ο Παλληνιακός στην κορυφή του 1ου ομίλου της Α' ΕΠΣΑΝΑ.

Η ομάδα του Π. Χριστοφιλέα «κόλλησε» στη «λευκή» ισοπαλία (0-0) απέναντι στον ψυχωμένο ΑΟ Άρτεμις, ο οποίος πρόσθεσε έναν πολύτιμο βαθμό στη συγκομιδή του, στην προσπάθεια που καταβάλει για την επίτευξη της σωτηρίας. Οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες για γκολ με αποκορύφωμα το δοκάρι του Πράπα σε πλασέ στο 5ο λεπτό, αλλά και το άστοχο τελείωμα του Παναγιώτου προ κενής εστίας. Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Ράσα στο 90ο λεπτό με δεύτερη κίτρινη.

Διαιτητές: Παπαποστόλου, Τσέλιος-Γκούβας

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Παναγιώτης Χριστοφιλέας): Μπαλασάκης, Καραμπιέτ, Βλάχος (72' Μασκάι), Ελ Γκαμάλ, Κοντογιάννης, Β. Δημογιάννης (72' Γαληνάκης), Σεϊτάι (56' Μπεγλεκτσής), Χρ. Δημογιάννης, Κυριόπουλος, Παναγιώτου, Πράπας

ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ (Γιάννης Φυτιλής): Καραογλάνης, Βεϊζάι, Καζαλάς, Διαμαντής, Θεοχάρης, Φυτιλής, Μοιρασγέντης (64' Φυτιλής), Κοζανίδης, Μασκλαβάνος, Ράσα, Καλούδης (80' Τσέπας).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35