social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βήμα πεντάδας ο Θησέας Ν. Μάκρης, 1-1 στην Αρτέμιδα

Βήμα πεντάδας ο Θησέας Ν. Μάκρης, 1-1 στην Αρτέμιδα

Άλλο ένα βήμα προς την κατάκτηση της πέμπτης θέσης στον 1ο όμιλο της Α' Κατηγορίας πραγματοποίησε ο Θησέας Ν. Μάκρης.

Η ομάδα της Αγ. Μαρίνας έμεινε «όρθια» στο γήπεδο της Λούτσας και απέσπασε το ισόπαλο 1-1 από τον τοπικό ΑΟ Άρτεμις, καταφέρνοντας έτσι να διατηρηθεί στο +2 από τον αντίπαλό της. Ίσως, όμως, το πιο σημαντικό είναι ότι οι πράσινοι έχουν να δώσουν και έναν αγώνα περισσότερο στις τρεις αγωνιστικές που απομένουν, αφού οι κυανόλευκοι δεν έχουν κάνει το ρεπό του δευτέρου γύρου. Στο αγωνιστικό μέρος της συνάντησης, οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, αλλά και τις καλύτερες στιγμές για γκολ, με το τελικό αποτέλεσμα πάντως να χαρακτηρίζεται σε γενικές γραμμές δίκαιο. Στο 35ο λεπτό ο Τσέλιος είχε δοκάρι με εκτέλεση κόρνερ, με τους γηπεδούχους να παίρνουν το προβάδισμα στο 60ο λεπτό με κεφαλιά του Τασσόπουλου (1-0). Στο 73ο λεπτό ήρθε η ισοφάριση, όταν ο Ραπτογιάννης επιχείρησε τη σέντρα σουτ και ο Μασκλαβάνος στην προσπάθειά του να απομακρύνει, έστειλε την μπάλα στην εστία της ομάδας του για το 1-1. Στο 83ο λεπτό ο Λ. Φυτιλής δοκίμασε μακρινό σουτ, ο Βοτσίδης απέκρουσε και εν συνεχεία η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι.

Διαιτητές: Ρεντίφης, Πύκνης-Δ. Τζαφόλιας

AO ΑΡΤΕΜΙΣ (Γιάννης Φυτιλής): Καρογλάνης, Βεϊζάι, Καζάλας, Διαμάντης, Τασσόπουλος, Λ. Φυτιλής, Ν. Φυτιλής (91' Θεοχάρης), Τσέπας (53' Μοιρασγεντής), Μασκλαβάνος, Κοζανίδης, Τσαλίδης

ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ (Γιάννης Τσέλιος): Βοτσίδης, Μηναδάκης, Βεϊζάι, Βούσουλας, Παπασωτηρίου, Αζάλ, Τσέλιος (92' Βασιλαράς), Καχόπουλος (85' Παρασκευόπουλος), Ραπτογιάννης, Νικηφοράκης, Μαστρογιαννούδης (66' Ζιάγκος).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35