social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μοιρασιά στο γειτονικό ντέρμπι μεταξύ Παλλαυρεωτικού και Σαρωνικού Αναβύσσου (1-1)

Μοιρασιά στο γειτονικό ντέρμπι μεταξύ Παλλαυρεωτικού και Σαρωνικού Αναβύσσου (1-1)

Χωρίς νικητήολοκληρώθηκε το γειτονικό ντέρμπι ανάμεσα σε Παλλαυρεωτικό και Σαρωνικό Αναβύσσου, που παρουσίαζε και έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον στον 1ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑΝΑ.

Οι δύο ομάδες έμειναν στο ισόπαλο 1-1, προσθέτοντας από έναν βαθμό στη συγκομιδή της, στην προσπάθεια που θα κάνουν για αποφυγή του υποβιβασμού. Το παιχνίδι ήταν δυνατό και χαρακτηρίστηκε από τις δυναμικές μονομαχίες. Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα με σουτ του Δούμα στο 33ο λεπτό (1-0), με την ισοφάριση να έρχεται στο 85ο λεπτό έπειτα από σουτ του Κοντιζά (1-1). Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι είχαν τη μεγάλη ευκαιρία να πάρουν το «τρίποντο» στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού. Ο Λίτσης σούταρε από κοντά, η μπάλα πήρε κατεύθυνση προς την εστία και ο Χουσεΐν έσωσε πάνω από τη γραμμή!

Διαιτητές: Φωστέρης, Γκούβας-Κωστάκης

ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ (Γιώργος Αθανασιάδης): Κόρμπας, Χουσεΐν, Φιλίππου, Συρανίδης (15' λ.τρ. Σφικτός), Μπεργιάνης, Ζουμπουνέλης, Δούμας, Πρέντι (85' Μωραΐτης), Κρανιδιώτης, Παπαδόπουλος, Κλωνάρης (65' Φετολάρι)

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒ. (Γιώργος Παπαϊωάννου): Καραλής, Μπουκουβάλας, Λογοθέτης, Μπελέρης, Λίτσης, Κακαράς, Καραγιάννης, Κοντιζάς, Χαντάτ, Καλτσάς (88' Βασιλείου), Έλενας (58' Τζιβίλογλου).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35