social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παπακωστούλης: Έχουμε τη δυναμική, μπορούμε να τα καταφέρουμε!

Παπακωστούλης: Έχουμε τη δυναμική, μπορούμε να τα καταφέρουμε!

Μέρα Κυπέλλου είναι αυτή που ξημερώνει για την Τριγλία, αφού νωρίς το απόγευμα (14:45) η ομάδα της Ραφήνας θα φιλοξενηθεί στο γήπεδο Γέρακα από τον ΑΟ Ατλαντίς, σε νοκ άουτ αναμέτρηση με έπαθλο την πρόκριση στην ημιτελική φάση του θεσμού στην Ανατολική Αττική.

Μιλώντας στο Soccerlive, ο Γιώργος Παπακωστούλης υπογράμμισε πως η ομάδα του είναι έτοιμη να διεκδικήσει τον στόχο απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο.

«Είναι ένα παιχνίδι δύσκολο, στο οποίο θέλουμε να πάρουμε το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Εδώ που φτάσαμε, έχουμε τη δυναμική και θεωρώ ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε, απέναντι σε έναν δυσκολοκατάβλητο αντίπαλο, που έχει ομοιογένεια και θα προσπαθήσει από την πλευρά του να κυνηγήσει την πρόκριση. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι και διαβασμένοι για το παιχνίδι αυτό» σχολίασε ο έμπειρος προπονητής και πρόσθεσε: «Θέλουμε να βρούμε τον αγωνιστικό μας ρυθμό και για τον αγώνα του Κυπέλλου, αλλά και για τη συνέχεια. Προέχει, βέβαια, το παιχνίδι με την Ατλαντίδα, στο οποίο θέλουμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας, να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και μέσα από αυτό, να πετύχουμε τον στόχο, που είναι η πρόκριση. Θέλουμε να πάμε στο Κύπελλο όσο πιο μακριά γίνεται».

Να σημειωθεί ότι μέχρι το βράδυ της Τρίτης (1/2) αμφίβολη ήταν η συμμετοχή των Καστράτι και Γερώνυμου.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35