social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πρόκριση για Τριγλία Ραφήνας στον Γέρακα (2-1 τον ΑΟ Ατλαντίς)

Πρόκριση για Τριγλία Ραφήνας στον Γέρακα (2-1 τον ΑΟ Ατλαντίς)

Η αποστολή της Τριγλίας στον Γέρακα το απόγευμα της Τετάρτης (2/2) στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία!

Η ομάδα της Ραφήνας επικράτησε με 2-1 του ΑΟ Ατλαντίς και πήρε την πρόκριση για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ. Μάλιστα, τα κατάφερε παρότι βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ από το 12ο λεπτό, όταν ο Πανόπουλος μετέτρεψε σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Κωτσάκης από τον Σύρακα (1-0). Κομβικής σημασίας για την έκβαση του αγώνα ήταν το τέρμα της ισοφάρισης από κεφαλιά του Μεϊμάρογλου σε κόρνερ του Ζαφειρόπουλου μόλις λίγα δευτερόλεπτα πριν την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου (1-1). Οι κιτρινόμαυροι πέτυχαν να αποτρέψουν την επίπονη διαδικασία της παράτασης, παίρνοντας τη νίκη και το εισιτήριο χάρη σε γκολ του Ι. Τσούκα στο 80ο λεπτό έπειτα από ασίστ του Μεϊμάρογλου.

Διαιτητές: Τριγάζης, Τσελεπίδης-Β. Τζαφόλιας

ΑΟ ΑΤΛΑΝΤΙΣ (Γιώργος Τσούνης): Μπάρδης, Νάνος, Α. Καρακώστας, Κολοτούρος, Κιούρκος, Μαυράκης, Φενερίδης, Αδαμίδης, Κωτσάκης (78' Μητρόπουλος), Πανόπουλος, Γ. Καρακώστας

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Γιώργος Παπακωστούλης): Συράκας, Τζίτζης, Παπαδιονυσίου, Μεϊμάρογλου, Ι. Τσούκας, Κ. Τσούκας, Παπάζογλου (53' Γερώνυμος), Νταή, Σένε (70' Χατζόπουλος), Βίλα (85' Δελαπόρτας), Ζαφειρόπουλος.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35