social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Έτοιμος για πλέι οφ ο Θησέας Ν. Μάκρης, 3-1 τα Γλυκά Νερά

Έτοιμος για πλέι οφ ο Θησέας Ν. Μάκρης, 3-1 τα Γλυκά Νερά

Αποφασιστικό βήμα για τη συμμετοχή του στα πλέι οφ της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος στην Α' ΕΠΣΑΝΑ πραγματοποίησε ο Θησέας Ν. Μάκρης με την επικράτησή του απέναντι στα Γλυκά Νερά.

Η ομάδα της Αγ. Μαρίνας επιβλήθηκε με 3-1 και διατηρήθηκε στην πέμπτη θέση του 1ου ομίλου, στο +4 από την Άνοιξη, την οποία αντιμετωπίζει την τελευταία αγωνιστική. Κορυφαίος της χθεσινής (6/2) αναμέτρησης ήταν ο Ραπτογιάννης, ο οποίος σημείωσε χατ τρικ (3' με κεφαλιά, 20' με πλασέ, 38' με πλασέ) και οδήγησε τους πράσινους εκ του ασφαλούς στη νίκη. Είχε μειώσει ενδιάμεσα, συγκεκριμένα στο 29', ο Βιταλιώτης. Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το ματς με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Παυλάκη με δεύτερη κίτρινη στο 80ο λεπτό.

Διαιτητές: Παπαποστόλου, Κάλλης-Ξουρίδας

ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ (Γιάννης Τσέλιος): Κωστόπουλος, Μηναδάκης, Βεϊζάι (46' Νικηφοράκης), Βούσουλας, Καχόπουλος, Αζάλ, Τσέλιος (89' Βασιλαράς), Παυλάκης, Ζιάγκος, Μαστρογιαννούδης, Ραπτογιάννης (85' Παρασκευόπουλος)

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ (Δημήτρης Μαντούκας): Χριστάνι, Ψαρρός, Μαστορόπουλος (46' Θεοχάρης), Μανουσάκης, Μουρούτης (46' Μπέλμπας), Βάρδας (87' Παξιμάδης), Στίσι, Βιταλιώτης, Κότσι, Βασιλόπουλος (46' Δρούγκας), Βλάχος (82' Αζακάς)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35