social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ισοπαλία με παράπονα για Παλληνιακό και Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου (1-1)

Ισοπαλία με παράπονα για Παλληνιακό και Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου (1-1)

Έναν πολύτιμο βαθμό ενόψει της διαδικασίας των πλέι οφ απώλεσε ο Παλληνιακός στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος στον 1ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑΝΑ.

Οι δύο ομάδες έμειναν στο ισόπαλο 1-1, εκφράζοντας πολλά παράπονα για τη διαιτησία του Πανούτσου.

Οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που προηγήθηκαν στο σκορ στο 86ο λεπτό με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπεγκλεκτσή, στο οποίο υπέπεσε ο Μεταλληνός (1-0), ενώ στο 92' ήρθε η ισοφάριση από κεφαλιά του Κλωνάρη σε εκτέλεση φάουλ του Ζαχαράκη (1-1). Ωστόσο, σε βίντεο που έχουν δημοσιεύσει μέσω της σελίδας τους στο φέισμπουκ οι κιτρινόμαυροι, φαίνεται πως ο σκόρερ βρισκόταν σε θέση οφσάιντ τη στιγμή της εκτέλεσης του φάουλ από τον συμπαίκτη του. Παρότι ο δεύτερος βοηθός Σπίθας σήκωσε το σημαιάκι, έπειτα από διαβουλεύσεις διαιτητή και βοηθού και υπό τις διαμαρτυρίες των ποδοσφαιριστών της φιλοξενούμενης ομάδας, η απόφαση άλλαξε. Παράπονα, όμως, για τη διαιτησία εξέφρασαν και οι ερυθρόλευκοι, σημειώνοντας ότι στο πρώτο ημίχρονο ο Πανούτσος αρνήθηκε πέναλτι σε ανατροπή του Ζαχαράκη και προσθέτοντας ότι δεν υπάρχει παράβαση στη φάση του πέναλτι που υποδείχθηκε υπέρ των γηπεδούχων.

Να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο από το 80ο λεπτό κι έπειτα λόγω αποβολής του Δεγαΐτα με απευθείας κόκκινη κάρτα για εξύβριση του διαιτητή.

Διαιτητές: Πανούτσος, Κουλοχέρης-Σπίθας

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Παναγιώτης Χριστοφιλέας) Μπαλασάκης, Καραμπιέτ, Βλάχος, Γαληνάκης, Κοντογιάννης, Β. Δημογιάννης (60' Κασάπης), Παναγιώτου, Χ. Δημογιάννης, Κυριόπουλος, Μπεγκλεκτσής (90' Ελ Γκαμάλ), Πράπας (67' Σεϊτάι)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦ. (Γιάννης Μαγγίνας): Κωνσταντάς, Αργυρίου, Δεγαΐτας, Μεταλλινός, Ζώνας, Κολιμάτσης, Ζαχαράκης, Κλωνάρης, Μαγγίνας (67' Σεΐτι), Στάμος (77' Καραγιάννης), Αμπντουραχμάνι (95' Κολιγιάννης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35