social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Άνετα η Μαρκό με ΑΟ Ατλαντίς, στο -2 στα πλέι οφ

Άνετα η Μαρκό με ΑΟ Ατλαντίς, στο -2 στα πλέι οφ

Έκανε τη... δουλειά της η Μαρκό στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και θα μπει με την καλύτερη δυνατή συγκομιδή στη διαδικασία των πλέι οφ και στη μάχη για τη συμμετοχή στα μπαράζ ανόδου.

Στο ντεμπούτο του Π. Τσιγκούλη στην τεχνική ηγεσία η ομάδα του Μαρκόπουλου επιβλήθηκε με 5-0 του ΑΟ Ατλαντίς και θα ξεκινήσει την προσπάθειά της στη δεύτερη φάση με 20 βαθμούς.

Μόλις στο 6ο λεπτό ο Σουλελές άνοιξε το σκορ με σουτ μετά από γύρισμα του Δημητρόπουλου (1-0), ενώ στο 25' ο Βασιλειάδης με σουτ έπειτα από γύρισμα του Σουλελέ έγραψε το 2-0. Στο 38' ήταν η σειρά του Δημητρόπουλου να σκοράρει με πλασέ, αξιοποιώντας ασίστ του Σουλελέ (3-0), ενώ στο 44' ο Σαχσανίδης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0, σκοράροντας από κοντά μετά από ενέργεια του Ιατρού. Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε ο ίδιος παίκτης με κοντινό σουτ στο 77ο λεπτό.

Διαιτητές: Φωστέρης, Γκούβας-Αλεξοπούλου
ΜΑΡΚΟ (Πέτρος Τσιγκούλης): Καραστέργιος, Δημητρόπουλος, Φλώρος (75' Χύσα), Λαμπρόπουλος, Μουσταφίδης, Ιατρού (57' Ντούλιας), Βασιλειάδης (75' Σιδέρης), Γκεμίσης (82' Χαλίλι), Σαχσανίδης, Πίκουλης, Σουλελές (57' Παλαιοπάνος)
ΑΟ ΑΤΛΑΝΤΙΣ (Γιώργος Τσούνης): Μπάρδης, Νάνος, Καρακώστας (65' Πλατσατούρας), Κολοτούρος, Κιούρκος, Μαυράκης, Φενερίδης, Φλούδας, Κωτσάκης, Πανόπουλος, Καρακώστας (60' Τοπάλης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35