social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βαθμό χωρίς αντίκρισμα ο ΑΟ Γ. Παθιακάκης στη Βούλα (2-2 με Άρη)

Βαθμό χωρίς αντίκρισμα ο ΑΟ Γ. Παθιακάκης στη Βούλα (2-2 με Άρη)

Μεγάλη προσπάθεια πραγματοποίησε ο ΑΟ Γ. Παθιακάκης στο γήπεδο της Βούλας, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑΝΑ, δεν μπόρεσε όμως να τη μετουσιώσει σε αύξηση της συγκομιδής για τη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Β. Κατσιγιάννη απέσπασε το ισόπαλο 2-2 από τον Άρη, χάρη σε γκολ του Μαυρούτσικου με κοντινή κεφαλιά στο 93', μετά από δοκάρι σε πρώτη κεφαλιά του Κωστένογλου. Στο 17ο λεπτό ο Ρομάνο είχε ανοίξει το σκορ με πλασέ (1-0) και πέντε λεπτά αργότερα ο Γκαβασιάδης πετύχαινε το 2-0 μετά από ενέργεια και ασίστ του Μιραφιόρι. Στο 42' οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο στον αγωνιστικό χώρο λόγω αποβολής του Φουκαρά με δεύτερη κίτρινη, γεγονός που επέτρεψε στους φιλοξενούμενους να διεκδικήσουν θετικό αποτέλεσμα στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 53ο ο Ρόμπολας μείωσε με σουτ (1-2), για να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης ο Μαυρούτσικος στις καθυστερήσεις (2-2).

Διαιτητές: Παπαστόλου, Καραθανάσης-Ραπτόπουλος
ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ (Τάσος Τασιόπουλος): Προβίδας, Γκούρα, Γιαννόπουλος, Λάσκος, Αφράτης, Μπρης (84' Ζούγρας), Μιραφιόρι (79' Ηλιάδης), Φουκαράς, Γκαβασιάδης (84' Τάρναρης), Ρομάνο, Κριλής (73' Ατματσίδης)
ΑΟ Γ. ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ (Βαγγέλης Κατσιγιάννης): Σπανός, Ανεζύρης (89' Τζάος), Στάσης, Τσαΐνης, Μαυρούτσικος, Αγγελίνας, Γερογιάννης, Νταβώνης, Παπαδόπουλος (46' Κασιόλας), Ρόμπολας, Λιάκος (59' Κωστένογλου).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35