social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Προβάδισμα πρόκρισης για Άρη Βούλας, 2-1 τον Αήττητο Σπάτων

Προβάδισμα πρόκρισης για Άρη Βούλας, 2-1 τον Αήττητο Σπάτων

Βήμα πρόκρισης για τον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ πραγματοποίησε σήμερα (23/2) το απόγευμα ο Άρης Βούλας, επικρατώντας με 2-1 του Αήττητου Σπάτων στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για την ημιτελική φάση.

Οι κιτρινόμαυροι αξιοποίησαν την έδρα τους και πήραν ένα αποτέλεσμα που τους δίνει ένα οριακό προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού. Μόλις στο 4ο λεπτό ο Αφράτης έβαλε μπροστά την ομάδα του με σουτ (1-0), ενώ στο 31ο λεπτό ο Κριλής με πλασέ έγραψε το 2-0. Στο 35' ήρθε η μείωση του σκορ από τους πράσινους με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Καλογερά (2-1), το οποίο υποδείχθηκε σε χέρι του Αφράτη έπειτα από σουτ του Κατσέρη. Να σημειωθεί ότι από τον Αήττητο Σπάτων κάνουν λόγο για καθαρή περίπτωση οφσάιντ στη φάση του πρώτου γκολ των γηπεδούχων.

Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος, Κακάνης-Τσελεπίδης

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ (Τάσος Τασιόπουλος): Προβίδας, Γκούρα, Γιαννόπουλος, Λάσκος, Αφράτης, Ατματζίδης, Μπρης, Ρομάνο, Κριλής, Μιραφιόρι (75' Ρεσούλι), Γκαβασιάδης

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (Γιώργος Γκιόκας): Μπουρντένης, Αγγέλης (70' Ράγια), Ασλάνι, Μιχαηλίδης, Νομικός, Παναγόπουλος (65' Γ. Λαμπρίδης), Χοτζάι, Αυλωνίτης, Κατσέρης, Πρέντι (55' Δ. Λαμπρίδης), Καλογεράς.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35