social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τασιόπουλος: Η ομάδα γράφει την ιστορία της!

Τασιόπουλος: Η ομάδα γράφει την ιστορία της!

Περιχαρής -και... διόλου άδικα- είναι ο Τάσος Τασιόπουλος μετά την πρόκριση της ομάδας του στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ.

Ο Άρης Βούλας κατάφερε απέναντι σε αντίπαλο μεγαλύτερης κατηγορίας να «ζευγαρώσει» τις νίκες τους και να πάριε πανάξια το εισιτήριο, με τον έμπειρο προπονητή να υπογραμμίζει για λογαριασμό του Soccerlive την αξία της επιτυχίας. «Ήταν ένα ματς πάρα πολύ σημαντικό για τον Άρη Βούλας! Μια ομάδα που μέχρι τα προηγούμενα εβδομήντα χρόνια δεν είχε πάει σε τελικό, κατορθώνει μέσα σε τρία χρόνια να πάει ξανά σε δεύτερο τελικό, που είναι κάτι το μοναδικό! Ουσιαστικά, η ομάδα γράφει την ιστορία της» σχολίασε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Θέλαμε πάρα πολύ αυτή τη νίκη πρόκριση και την ευχαριστόμαστε μέχρι τον τελικό. Ο στοχος είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου, για να βάλουμε το πρώτο τρόπαιο στην τροπαιοθήκη του συλλόγου».

Στο χθεσινό (2/3) ματς η ομάδα της Βούλας ευτύχησε να προηγηθεί με 2-0 στο πρώτο πεντάλεπτο, με τον Τ. Τασιόπουλο να σημειώνει: «Μπήκαμε αποφασιστικά στο γήπεδο και με τη σκέψη να πάμε για άλλη μία νίκη και όχι να κρατήσουμε το νικηφόρο αποτέλεσμα από το πρώτο ματς. Συνήθως μία τέτοια στρατηγική γυρίζει μπούμερανγκ! Πέρα από τις ικανότητες της ομάδας, μας βοήθησε και η τύχη, πετύχαμε δύο γρήγορα γκολ και όλα έγιναν πολύ πιο εύκολα στη συτνέχεια».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35