social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Δήλωση Γιαρένη για τις αναβολές και μήνυμα στήριξης σε Αστέρα Βάρης!

Δήλωση Γιαρένη για τις αναβολές και μήνυμα στήριξης σε Αστέρα Βάρης!

Σε δημόσια τοποθέτηση προχώρησε ο Δημήτρης Γιαρένης, με αφορμή το... κύμα αναβολών στα πρωταθλήματα της Ανατολικής Αττικής λόγω καιρικών συνθηκών.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ εξήγησε τους λόγους της απόφασης, ενώ προέτρεψε τον φίλαθλο κόσμο της Ένωσής του να βρεθεί στο γήπεδο της Βάρης το απόγευμα της Κυριακής (13/3) και να στηρίξει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του Αστέρα, στο κρίσιμο παιχνίδι με τον ΑΟ Πυλίου Κω για την 19η αγωνιστική του 6ου ομίλου στη Γ' Εθνική.

Αναλυτικά: «Λαμβάνοντας υπόψη τις έως τώρα χιονοπτώσεις και τις προβλέψεις της ΕΜΥ για νέες Χιονοπτώσεις στον Βορειοανατολικό τομέα το απόγευμα του Σαββάτου, καθώς και την πάγια θέση μας για προτεραιότητα στην ασφάλεια και τη μη ταλαιπωρία ομάδων, διαιτητών, ιατρών, παρατηρητών και φιλάθλων, αποφασίσαμε την αναβολή του 80% της αγωνιστικής δραστηριότητας του Σαββατοκύριακου. Η πίεση για ανάδειξη πρωταθλητή της Α' Κατηγορίας έως 28/4, μας αναγκάζει να γίνουν οι αγώνες των playoffs, ευτυχώς τα γήπεδα που διεξάγονται οι αγώνες δεν είναι στον Βορειοανατολικο τομέα. Κλείνοντας θα ήθελα να προτρέψω όλη την Ανατολική Αττική, τώρα που δεν υπάρχει αγωνιστική δραστηριότητα, να βρεθούν την Κυριακή στο γήπεδο Βάρης να ενισχύσουν την ομάδα της Ένωσης Κυανού Αστέρα Βάρης. Νίκη του Κυανού Αστέρα σημαίνει παραμονή στη Γ' Εθνική».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35