social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Με φόρα στα πλέι οφ η Τριγλία (4-0 τον Θησέα Ν. Μάκρης)

Με φόρα στα πλέι οφ η Τριγλία (4-0 τον Θησέα Ν. Μάκρης)

Από εκεί που είχε μείνει στην πρώτη φάση, συνεχίζει και στη δεύτερη η Τριγλία, φανερώνοντας ξεκάθαρα τη διάθεση να πρωταγωνιστήσει και σε αυτή τη διαδικασία!

Στην πρεμιέρα των πλέι οφ η ομάδα της Ραφήνας υποδέχθηκε τον Θησέα Ν. Μάκρης, του οποίου επιβλήθηκε με το εμφατικό 4-0, παραμένοντας στην κορυφή πριν το ντέρμπι με τον Παλληνιακό την Τετάρτη (16/3).

Με φόρα στα πλέι οφ η Τριγλία (4-0 τον Θησέα Ν. Μάκρης)Στο 13ο λεπτό ο Βίλα μετέτρεψε σε γκολ πέναλτι που δόθηκε σε ανατροπή του Σένε από τον Κωστόπουλο (1-0) και τρία λεπτά μετά (16') ο Κ. Τσούκας με σουτ έγραψε το 2-0. Στο 49' ο Παπάζογλου βρήκε... δίχτυα με ατομική προσπάθεια και σουτ, ενώ στο 81' ο Κ. Τσούκας σκόραρε πάλι με σουτ για το τελικό 4-0.

Να σημειωθεί ότι στο 8' ο Μεϊμάρογλου είχε στείλει την μπάλα στο δοκάρι με εκτέλεση φάουλ, ενώ στο 63' ο Νταής νικήθηκε από τον Κωστόπουλο σε χτύπημα πέναλτι.

Διαιτητές: Ρεντίφης, Γουρνιάς-Πυκνής

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Γιώργος Παπακωστούλης): Σύρακας, Χατζόπουλος, Παπαδιονυσίου (52' Δελαπόρτας), Μεϊμάρογλου (83' Καρτάλης), Κ. Τσούκας, Γερώνυμος, Παπάζογλου, Νταής, Σένε, Βίλα (83' Πετράκης), Ζαφειρόπουλος (58' Καστράτι)

ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ (Γιάννης Τσέλιος): Κωστόπουλος, Ανδριάς (83' Μόκας), Βεϊζάι, Βούσουλας, Καχόπουλος (83' Ντελλάνι), Αζάλ, Τσέλιος, Παυλάκης, Ζάγκος (75' Τηγανιτάκης), Νικηφοράκης, Μαστρογιαννούδης (65' Μηναδάκης)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35