social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Δύο στα δύο ο Άρης Βούλας, 2-1 στην Αγ. Μαρίνα τον Θησέα

Δύο στα δύο ο Άρης Βούλας, 2-1 στην Αγ. Μαρίνα τον Θησέα

Ιδανική εκκίνηση πραγματοποιεί στα πλέι οφ ο Άρης Βούλας, με αποτέλεσμα να έχει ανέβει ήδη στην τέταρτη θέση μετά από δύο αγωνιστικές.

Το απόγευμα της Τετάρτης (16/3) η ομάδα του Τ. Τασιόπουλου πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο της Αγ. Μαρίνας, όπου επικράτησε με 2-1 του Θησέα Ν. Μάκρης, σε ένα ματς όπου και τα τρία γκολ σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο. Μόλις στο 5ο λεπτό ο Φουκαράς άνοιξε το σκορ με σουτ (0-1), όμως τέσσερα λεπτά ο ίδιος παίκτης χρεώθηκε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Καχόπουλος για το 1-1. Στο 39' ο Κριλής με σουτ έγραψε το 1-2, σκορ που έμελλε να μείνει μέχρι τέλους.

Διαιτητές: Τριγάζης, Αλεξοπούλου-Δ. Τζαφόλιας
ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ (Γιάννης Τσέλιος): Κωστόπουλος, Μηναδάκης, Βεϊζάι, Βούσουλας (27' λ. τρ. Τηγανιτάκης), Καχόπουλος, Αζάλ, Τσέλιος, Παυλάκης, Ζιάγκος (89' Καραβατάκης), Νικηφοράκης, Μαστρογιαννούδης (12' λ. τρ. Ραπτογιάννης). 
ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ (Τάσος Τασιόπουλος): Προβίδας, Γκούρα, Γιαννόπουλος, Λάσκος, Αφράτης, Μπρης (70' Ατματσίδης), Μιραφιόρι (90' Τάρναρης), Φουκαράς, Γκαβασιάδης, Ρομάνο (92' Ηλιάδης), Κριλής (70' Ρεσούλι).

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35