social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κατέβαλε τον Αχαρναϊκό ο ΑΟ Ατλαντίς (2-1)!

Κατέβαλε τον Αχαρναϊκό ο ΑΟ Ατλαντίς (2-1)!

Μία από τις σημαντικότερες νίκες της σεζόν πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης (16/3) ο ΑΟ Ατλαντίς και ανέβηκε στην έκτη θέση της κατάταξης των πλέι οφ.

Η ομάδα της Ανθούσας υποδέχθηκε στο γήπεδο του Γέρακα τον Αχαρναϊκό, του οποίου επιβλήθηκε με 2-1 και με πειστική εμφάνιση στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Μόλις στο 2ο λεπτό οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα χάρη σε δυνατό σουτ του Πανόπουλου (1-0), θέτοντας τις βάσεις για το «τρίποντο». Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για την ισοφάριση και σε μία από τις καλές στιγμές τους, στο 60ο λεπτό, ο Μπαστάνης έστειλε την μπάλα εξ επαφής στο δοκάρι. Στο 77ο λεπτό οι ποδοσφαιριστές της Ατλαντίδας έφτασαν στο 2-0, έπειτα από υπέροχη προσωπική προσπάθεια και πλασέ του Φενερίδη. Στο 82' τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα για την ομάδα του Μενιδίου, η οποία έμεινε με δέκα παίκτες στον αγωνιστικό χώρο λόγω αποβολής του Μαγγίνα με δεύτερη κίτρινη. Παρ' όλα αυτά, βρήκε τον τρόπο έστω να μειώσει για το τελικό 2-1 με πλασέ του Μαβίδη στο 95'.

Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος, Βιτσεντζάτος-Σόφιας

ΑΟ ΑΤΛΑΝΤΙΣ (Γιώργος Τσούνης): Μπαρδής, Πλατσατούρας (74' Τριφύλλης), Α. Καρακώστας, Γ. Καρακώστας, Κιούρκος, Φλούδας, Φενερίδης, Νάνος, Κωτσάκης (81' Κορώνιας), Πανόπουλος, Αδαμίδης (72' Μητρόπουλος)

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Τάκης Χριστόπουλος): Μυλωνάς, Αδαμόπουλος, Αθανασόπουλος (46' Καριατλής), Μαγγίνας, Νίκας, Αμπάρα, Μαρκοπουλιώτης (78' Δημητρόπουλος), Μαβίδης, Λένγκα (70' Πουρσανίδης), Μπαστάνης, Τσιμπουρλάς (58' Στραβομύτης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35