social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Απίστευτη ανατροπή με Καραγιάννη ο Σαρωνικός Αναβύσσου (3-2 τον Παλλαυρεωτικό)!

Απίστευτη ανατροπή με Καραγιάννη ο Σαρωνικός Αναβύσσου (3-2 τον Παλλαυρεωτικό)!

Έντονες συγκινήσεις και συναρπαστικό φινάλε επιφύλασσε το γειτονικό ντέρμπι στο Λαύριο μεταξύ Παλλαυρεωτικού και Σαρωνικού Αναβύσσου!

Σε ένα ματς στο οποίο οι γηπεδούχοι βρέθηκαν να προηγούνται μέχρι το τελευταίο τέταρτο με δύο γκολ διαφορά, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν στο τελευταίο τέταρτο να πετύχουν τη μεγάλη ανατροπή με χατ τρικ του Καραγιάννη και να πάρουν τη νίκη με 3-2! Έτσι, έκαναν σημαντικό βήμα προς τον στόχο της σωτηρίας τους μέσα από τη διαδικασία των πλέι άουτ της Α' ΕΠΣΑΝΑ, εν αντιθέσει με τους αντιπάλους τους που είδαν το έργο τους να δυσκολεύει ακόμη περισσότερο.

Μόλις στο 10ο λεπτό ο Παπαδόπουλος «σημάδεψε» δοκάρι με σουτ, όμως πέντε λεπτά μετά ευστόχησε για το 1-0. Στο 55' ο Μπάλλας έγραψε το 2-0 με κεφαλιά, ενώ στο 70' ο Φιλίππου είχε προσπάθεια στο δοκάρι, χάνοντας μοναδική ευκαιρία να «κλειδώσει» το παιχνίδι! Αντ' αυτού, οι παίκτες του Σαρωνικού μπόρεσαν να μπουν στο παιχνίδι, παρότι στο 75' είχαν χαμένο πέναλτι με τον Λίτση, ο οποίος σούταρε ψηλά πάνω από τα δοκάρια από την άσπρη βούλα! Στη συνέχεια, ανέλαβε δράση ο Καραγιάννης, οδηγώντας την ομάδα του σε απίθανη επικράτηση! Στο 79', στο 82' και στο 85' σκόραρε ισάριθμες φορές, μετατρέποντας το 2-0 στο -πανηγυρικό για τον Σαρωνικό- 2-3!

Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος, Βιτσεντζάτος-Κουλοχέρης

ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ (Γιώργος Αθανασιάδης): Κόρμπας, Σφιχτός, Κρανιδιώτης, Χουσεΐν, Μπάλλας, Ζουμπουνέλης, Πρέντι (72' Φετολλάρι), Κασπίρης, Δούμας, Παπαδόπουλος (65' Φιλίππου), Γιαχάεβ

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒ. (Γιώργος Παπαϊωάννου): Τόλα, Σούμα, Λογοθέτης (46' Μπουκουβάλας), Λίτσης, Κακαράς, Μπέλερης, Κοντιζάς, Καραγιάννης, Χαντάντ, Καλτσάς (60' Σιδερής), Βασιλείου (70' Τζιβίλογλου).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35