social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τσιγκούλης: Έχουμε καλή ψυχολογία και αυτοπεποίθηση

Τσιγκούλης: Έχουμε καλή ψυχολογία και αυτοπεποίθηση

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει στην Ανατολική Αττική, αφού για την Κυριακή (27/3) είναι προγραμματισμένο το απόλυτο ντέρμπι!

Στο γήπεδο της Παλλήνης ο τοπικός Παλληνιακός θα υποδεχθεί τη Μαρκό στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ, σε ματς που θα κρίνει πολλά, όπως υπογραμμίζει και ο Πέτρος Τσιγκούλης στο Soccerlive. «Είναι το ντέρμπι της κορυφής, ένα πάρα πολύ κρίσιμο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, που το θέλουν πολύ. Θεωρώ ότι το αποτέλεσμα θα παίξει μεγάλο ρόλο στην έκβαση του πρωταθλήματος. Ο Παλληνιακός δίκαια είναι εκεί που βρίσκεται, είναι μία δουλεμένη ομάδα, με καλό προπονητή και πολύ καλή παρουσία, όμως κι εμείς πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του αγώνα» σχολίασε ο προπονητής των πράσινων, για να συμπληρώσει στο τέλος: «Έχουμε καλή ψυχολογία και πιστεύουμε πολύ στην ομάδα μας, ειδικά μετά και τη νίκη με την Τριγλία».

Να σημειωθεί ότι από το ματς της Κυριακής θα απουσιάσει ο μέσος Παλαιοπάνος, ο οποίος αποβλήθηκε στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35