social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σκούρας: Είναι σημαντικό ότι τα παιδιά το έχουν πιστέψει

Σκούρας: Είναι σημαντικό ότι τα παιδιά το έχουν πιστέψει

Με... φόρα έχει μπει στα πλέι άουτ της Α' ΕΠΣΑΝΑ το Κρυονέρι, αφού μετράει τρεις νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές.

Βρίσκεται, λοιπόν, στη 2η θέση της ειδικής κατάταξης, έχοντας απόσταση πέντε βαθμών από την 5η θέση, που πιθανόν να οδηγήσει σε υποβιβασμό, αν χάσει τη δική του μάχη ο Αστέρας Βάρης στη Γ' Εθνική. Μιλώντας στο Soccerlive ο Νίκος Σκούρας υπογράμμισε πως το σημαντικότερο απ' όλα είναι ότι οι ποδοσφαιριστές του έχουν αποκτήσει αυτοπεποίθηση, ενώ συμπλήρωσε ότι η τριάδα των αγώνων που ακολουθεί, αρχής γενομένης από αυτόν με τον ΑΟ Γ. Παθιακάκη, θα κρίνει πολλά.

«Πήραμε μία νίκη (σ.σ. 3-1 τον ΑΟ Άρτεμις) που μας δίνει ακόμη περισσότερη ψυχολογική ώθηση. Ενώ είχαμε μπει στη διαδικαίσα σαν αουτσάιντερ, τα παιδιά το έχουν πιστέψει ότι μπορούμε να σωθούμε. Πάντως, δεν ήταν τόσο εύκολη η νίκη μας, όσο δείχνει το αποτέλεσμα. Προερχόμασταν από ένα κουραστικό παιχνίδι την προηγούμενη Τετάρτη σε ένα δύσκολο γήπεδο, όπως αυτό του Κορωπίου, ενώ απέναντί μας είχαμε μία καλή ομάδα και ήδη μεταμορφωμένη προς το καλύτερο από έναν προπονητή, όπως ο Βλάσης (σ.σ. Χατζηαναστασίου), ο οποίος πέρα από φίλος είναι και πολύ καλός στη δουλειά του» σχολίασε αρχικά ο τεχνικός του Κρυονερίου, για να συμπληρώσει σχετικά με το ματς της ερχόμενης Κυριακής (3/4): «Παίζουμε με μία ομάδα που έχουμε ακριβώς τα ίδια κυβικά με εμάς, τόσο σαν ποιότητα όσο και σαν στόχευση. Είναι από τις δυνατές ομάδες, με νεανικό σύνολο, παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τρέχει πολύ και έχει έναν καλό προπονητή, όπως είναι ο Βαγγέλης (σ.σ. Κατσιγιάννης). Είδικά μέσα στην έδρα της, είναι δύσκολη ομάδα».

Συμπερασματικά, ο Ν. Σκούρας κατέληξε: «Από εδώ και πέρα, επειδή θα παίξουμε τις τρεις συνεχόμενες αγωνιστικές με Παθιακάκη, Άνοιξη και Σαρωνικό, πρόκειται για μία σειρά παιχνιδιών που θα ξεκαθαρίσει ποιος αντέχει και ποιος όχι».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35