social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Λύγισε τον Θησέα Ν. Μάκρης η Μαρκό (1-0)

Λύγισε τον Θησέα Ν. Μάκρης η Μαρκό (1-0)

«Σκληρό καρύδι» αποδείχθηκε ο Θησέας Ν. Μάκρης για τη Μαρκό, ωστόσο κατάφερε να πάρει τη νίκη με 1-0 και, μάλιστα, να μεγαλώσει την απόστασή της από τον Παλληνιακό στην κορυφή των πλέι οφ στην Α' ΕΠΣΑΝΑ.

Το γκολ που έκανε τη διαφορά, σημειώθηκε στο 45ο λεπτό με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, που υποδείχθηκε σε διεκδίκηση της μπάλας ανάμεσα στον Βασιλειάδη και τον Καχόπουλο μετά από παράλληλο γύρισμα του Σουλελέ στην περιοχή. Η απόφαση του Φωστέρη να δείξει την άσπρη βούλα, πυροδότησε έντονες αντιδράσεις από πλευράς φιλοξενούμενων. Κατά τα άλλα, στον κακό αγωνιστικό χώρο του γηπέδου Μαρκόπουλου έγινε ένα μέτριο παιχνίδι, με λίγες καλές στιγμές από τους πράσινους.

Διαιτητές: Φωστέρης, Κωστάκης-Δ. Τζαφόλιας

MΑΡΚΟ (Πέτρος Τσιγκούλης): Καραστέργιος, Σιδέρης (62' Δημητρόπουλος), Φλώρος (46' Σαξανίδης), Λαμπρόπουλος, Μουσταφίδης, Πίκουλης, Βασιλειάδης (62' Ιατρού), Τσίκλος (85' Χατζής), Μακρίδης, Χούσα, Σουλελές

ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ (Γιάννης Τσέλιος): Βοτσίδης, Βεϊζάι, Μηναδάκης, Παυλάκης, Αζάλ, Καχόπουλος (70' Τηγανιτάκης), Κ. Ανδριάς (55' Ντολάνι), Οικονόμου (70' Παπασωτηρίου), Ζιάγκος (80' Χρ. Ανδριάς), Μαστρογιαννούδης, Κ. Τσέλιος.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35