social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Χριστόπουλος: Ο Αχαρναϊκός παίζει για την ιστορία του

Χριστόπουλος: Ο Αχαρναϊκός παίζει για την ιστορία του

Σε ακόμα ένα παιχνίδι με υψηλό βαθμό δυσκολίας στάθηκε ανταγωνιστικά ο Αχαρναϊκός, αυτή τη φορά όμως δεν κατάφερε να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα.

Η ομάδα του Μενιδίου γνώρισε την ήττα στο Μαρκόπουλο (1-0) το απόγευμα της Κυριακής (10/4), με τον Τάκη Χριστόπουλο να καθιστά σαφές ότι ο Αχαρναϊκός παίζει για την ιστορία του και μόνο.

«Κάναμε μία μεγάλη προσπάθεια με αρκετά προβλήματα, με αναγκαστικές αλλαγές και δεχθήκαμε το γκολ της ήττας από μία στατική φάση. Το τελευταίο διάστημα ανεβήκαμε έναν... γολγοθά, αντιμετωπίζοντας τις πιο ισχυρές ομάδες του πρωταθλήματος. Μάλιστα, καταφέραμε να κερδίσουμε την Τριγλία στη Ραφήνα και να κάνουμε ισοπαλία με τον Παλληνιακό. Κόντρα στη Μαρκό δεν μπορέσαμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα, όμως ο Αχαρναϊκός έπαιζε, παίζει και θα παίζει για την ιστορία του» σημείωσε χαρακτηριστικά ο έμπειρος τεχνικός, για να καταλήξει: «Η Μαρκό είναι πολύ κοντά στα μπαράζ. Όποια ομάδα κι αν τα καταφέρει, της ευχόμαστε καλή πορεία. Ειδικά μετά τον υποβιβασμό του Αήττητου και του Αστέρα, θα είναι καλό για την ΕΠΣΑΝΑ να εκπροσωπηθεί στη Γ' Εθνική από μία ομάδα παραπάνω».

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35