social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τρίτος ο Κυπελλούχος Άρης Βούλας, 3-1 τον Αχαρναϊκό

Τρίτος ο Κυπελλούχος Άρης Βούλας, 3-1 τον Αχαρναϊκό

Τον κατάλληλο επίλογο σε μία ονειρεμένη χρονιά έβαλε σήμερα (27/4) το απόγευμα ο Άρης Βούλας, καθώς μία εβδομάδα μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ, κατέλαβε την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας.

Στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ, η ομάδα του Τάσου Τασιόπουλου επιβλήθηκε με 3-1 του Αχαρναϊκού, που από την πλευρά του ολοκλήρωσε τη σεζόν στην 5η θέση. Στο 32ο λεπτό ο Γκαβασιάδης αξιοποίησε σέντρα του Κριλή και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ (1-0), ενώ στο 55ο λεπτό, πάλι ο χαρισματικός φορ, αυτή τη φορά με σουτ, έγραψε το 2-0. Στο 62' ο Φουκαράς ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 με σουτ έπειτα απί ασίστ του Κριλή, για να μειώσει στο τελικό 3-1 ο Τσιμπουρλάς με σουτ από πλάγια θέση στο 85'.

Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος, Παντελίδου-Κουλοχέρης

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ (Τάσος Τασιόπουλος): Προβίδας, Γκιούρα (46' Παπαδήμος), Γιαννόπουλος, Λάσκος, Αφράτης, Μπρης (65' Ατματσίδης), Μιραφιόρι (57' Ηλιάδης), Φουκαράς, Γκαβασιάδης, Ρομάνο (46' Ρεσούλι), Κριλής (75' Ζούγρας)

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Τάκης Χριστόπουλος): Μυλωνάς, Καρδάσης (46' Αθανασόπουλος), Αδαμόπουλος, Μαγγίνας, Μανάλης, Αμπάρα, Στραβομύτης (60' Πουρσανίδης), Καριατλής, Μαβίδης, Τσαπατσάρης (46' Κουραβέλας), Μπαστάνης (80' Τσιμπουρλάς).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35