social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αρης Βούλας: Ανανέωσε το τεχνικό επιτελείο των επιτυχιών

Αρης Βούλας: Ανανέωσε το τεχνικό επιτελείο των επιτυχιών

Το τεχνικό επιτελείο των επιτυχίων παραμένει στον Άρη Βούλας.

Ο προπονητής Τάσος Τασιόπουλος, ο γυμναστής, Ευγένιος Παπαδόπουλος και ο προπονητής τερματοφυλάκων, Δημήτρης Μαρκολέφας ανανέωσαν την συνεργασία τους με την Κυπελλού ΕΠΣΑΝΑ.

Το δελτίο τύπου

 Φέτος δε γιορτάζουμε μόνο τα 70 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ (1952-2022), αλλά και την 5η συνεχόμενη χρονιά (2022-23) με τους τρείς πρωτεργάτες της αναγέννησης της ομάδας, που συνεχίζουν την συνεργασία με τον Άρη Βούλας. Τον προπονητή Τάσο Τασιόπουλο, τον γυμναστή Ευγένιο Παπαδόπουλο και τον γυμναστή τερματοφυλάκων Δημήτρη Μαρκολέφα.
Μετά τη λήξη του χθεσινού και τελευταίου αγώνα, για τη φετινή σεζόν, με τον Αχαρναικό συναντήθηκαν με τον πρόεδρο κ. Τσαλδάρη και συμφώνησαν να συνεχίσουν μαζί και τη νέα χρονιά. Επειδή δεν πρέπει να χάνεται ούτε μια μέρα, ο σχεδιασμός για την ομάδα του Άρη Βούλας άρχισε απο σήμερα κιόλας.
Θα ακολουθήσουν άμεσα συναντήσεις με τους παίκτες που αποτελούν το φετινό ρόστερ, όπως και με νέους παίκτες που θα έρθουν, για να ενισχύσουν την ομάδα μας να πετύχει τους νέους στόχους. Τα καλύτερα είναι πάντα μπροστά!


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35