social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τσέλιος: Συνδυάσαμε δημιουργικό ποδόσφαιρο και αποτελέσματα

Τσέλιος: Συνδυάσαμε δημιουργικό ποδόσφαιρο και αποτελέσματα

Τον δικό του απολογισμό πραγματοποίησε ο Γιάννης Τσέλιος μέσα από το προφίλ του στο φέισμπουκ, με την ολοκλήρωση της σεζόν στην Α' ΕΠΣΑΝΑ και των υποχρεώσεων του Θησέα Ν. Μάκρης στα πλέι οφ.

Ο νεαρός προπονητής δήλωσε χαρούμενος για τη δουλειά και τη συνεργασία στις τάξεις της ομάδας, μοιράστηκε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι συνδυάστηκε το δημιουργικό ποδόσφαιρο με τα καλά αποτελέσματα, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους συνεργάτες του και τους ποδοσφαιριστές του. Αναλυτικά:

«Χθες ήταν η τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος ΕΠΣΑΝΑ για τον Θησέα. Μια χρονιά η οποία θα μου μείνει αξέχαστη ως η πρώτη μου σαν πρώτος προπονητής σε ανδρική ομάδα. Αλλά ο σημαντικότερος λόγος που θα μου μείνει αξέχαστη, είναι οι σχέσεις που αναπτύξαμε όλα τα μέλη της και το ομαδικό πνεύμα που βγάλαμε εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων. Σε μια πολύ δύσκολη χρονιά (λόγω μεγάλης αποχής από την προηγούμενη χρονιά, λόγω της πανδημίας που επικρατούσε και δεν μας άφηνε να προπονηθούμε σωστά, λόγω της μεγάλης σε έκταση ανανέωσης του ροστερ που έγινε κλπ), η ομάδα μας στάθηκε όρθια, αγωνίστηκε με πάθος και χωρίς σκοπιμότητα προσπαθώντας να παίξει δημιουργικό ποδόσφαιρο με οποιονδήποτε αντίπαλο. Το πολύ σημαντικό ήταν ότι αυτό συνδυάστηκε και με αποτελέσματα, αφού καταφέραμε να προκριθούμε στα play off, κερδίζοντας πολύ νωρίς την παραμονή μας καταλαμβάνοντας τη 10η θέση. Αγωνίστηκαν φέτος 31 ποδοσφαιριστές από τους οποίους οι 19 ήταν μικροί (2000 έως 2006 γεννηθεις), από αυτούς οι 18 αγωνίστηκαν πάνω από 700 λεπτά και από αυτούς τους 18 οι 9 ήταν μικροί (2000 έως 2005) πράγμα πολύ σημαντικό γιατί είχαν πολύ μεγάλη επίδραση στα αποτελέσματα και δεν ήταν απλά κομπάρσοι. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους μεγαλύτερους σε ηλικία ποδοσφαιριστές που είχαν υπομονή και υποστήριξαν το πλάνο μας μέχρι τέλους, αλλά και στους μικρούς οι οποία άρπαξαν την ευκαιρία και κέρδισαν τον χρόνο και τον χώρο τους στην ομάδα αυτή. Άξια συγχαρητήριων και η διοίκηση της ομάδας όπου σε κανένα σημείο δεν άλλαξε το πλάνο που βάλαμε εξ αρχής το ακολούθησε πιστά και στήριξε έμπρακτα με αρκετές θυσίες την ομάδα. Τέλος ευχαριστώ πολύ τους συνεργάτες μου στο προπονητικό τιμ, τους Γιώργο Γκιόκα, Νίκο Αμπαρτζίδη, Κώστα Χατζησταματίου που με υποστήριξαν και βοήθησαν την ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της. Τους φυσιοθεραπευτές μας Χρήστο Αηδόνη, Άγγελο Αηδόνη και τον φροντιστή μας τον ανεκτίμητο Βεζύρη.

ΥΓ.1: Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν έχουμε δρόμο ακόμα

YΓ.2: Η ομάδα της Κ18 έχει προκριθεί στην ημιτελική φάση ενώ η Κ16 στη προημιτελική φάση των πρωταθληματων της ΕΠΣΑΝΑ και ευελπιστούμε με τη σειρά τους οι αθλητές τους να πλαισιώσουν την ανδρική ομάδα».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35