social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μένει Α' ΕΠΣΑΝΑ ο ΑΟ Σταμάτας (2-0 τον ΑΟ Γ. Παθιακάκη)!

Μένει Α' ΕΠΣΑΝΑ ο ΑΟ Σταμάτας (2-0 τον ΑΟ Γ. Παθιακάκη)!

Το ραντεβού του με το επόμενο πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας στην Ανατολική Αττική ανανέωσε το απόγευμα του Σαββάτου (30/4) ο ΑΟ Σταμάτας, στις τάξεις του οποίου οι πανηγυρισμοί για την εξασφάλιση της σωτηρίας είναι εύλογοι!

Στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 7ης αγωνιστικής των πλέι άουτ, η ομάδα του Γ. Σκαρπέλη επικράτησε με 2-0 του ΑΟ Γ. Παθιακάκη και ξέφυγε σε τέτοια απόσταση στην κορυφή που πλέον δεν καλύπτεται στις αγωνιστικές που απομένουν από τις ομάδες που βρίσκονται εντός της ζώνης του υποβιβασμού. Από την άλλη, ακόμη πιο δύσκολο γίνεται το έργο των παικτών του Β. Κατσιγιάννη, που θα πρέπει να μοχθήσουν αρκετά για την αποφυγή του μοιραίου. Στο 35ο λεπτό ο Παπιδάκης άνοιξε το σκορ με θαυμάσιο σουτ από μακρινή απόσταση (1-0), ενώ στο 83ο λεπτό ο Κολοκοτρώνης έγραψε το τελικό 2-0 με πλασέ. Ενδιαμέσως, συγκεκριμένα στο 61ο λεπτό, ο Παπιδάκης είχε αστοχήσει σε εκτέλεση πέναλτι (άουτ), από το οποίο πάντως οι γηπεδούχοι κερδισαν την αποβολή του Μαυρούτσικου με δεύτερη κίτρινη.

Διαιτητές: Ανδρ. Βλάχος, Γκούβας-Κακάνης

ΑΟ ΣΤΑΜΑΤΑΣ (Γιάννης Σκαρπέλης): Μανουσάκης, Τσουρούλας, Ρουκάι, Πατρινός, Χρ. Μπερμπάντης, Δεσύλλας (88' Μπίντζος), Οσμενάι, Σιατραβάνης, Ι. Μπερμπάντης (65' Κολοκοτρώνης), Παπιδάκης (80' Ταμπάκου), Σούλιαρης

ΑΟ Γ. ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ (Βαγγέλης Κατσιγιάννης): Οψυμούλης, Ανεζύρης (82' Κασιόλας), Στάσης (50' Καΐτσας), Νταβώνης (50' Δρόσος), Μαυρούτσικος, Αγγελίνας, Δημάτσας (65' Γκουβάτσος), Γερογιάννης, Κωστένογλου, Ρόμπολας, Λιάκος.

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35