social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Τρίποντο»... ελπίδας για Άνοιξη στη Σταμάτα (1-3)

«Τρίποντο»... ελπίδας για Άνοιξη στη Σταμάτα (1-3)

Βρήκε τον τρόπο η Άνοιξη να πάρει τη νίκη στο γήπεδο της Σταμάτας και να διατηρήσει τις όποιες ελπίδες της για παραμονή στην Α' ΕΠΣΑΝΑ.

Οι πράσινοι επικράτησαν με 3-1 απέναντι στους πρωτοπόρους των πλέι άουτ, που έχουν σφραγίσει ήδη τη σωτηρία τους. Με το... καλημέρα στο ματς (1') ο Τζάθας άνοιξε το σκορ με σουτ από πλάγια θέση εκτός περιοχής (0-1), ενώ ο ίδιος παίκτης με νέο σουτ έξω από την περιοχή έγραψε το 0-2 στο 14'. Στο 20' ο Παπιδάκης μείωσε, επίσης με θαυμάσιο σουτ σε 1-2, ενώ στο 50ο λεπτό ο Νησωτάκης έδωσε ξανά... αέρα δύο τερμάτων στους φιλοξενούμενους με μακρινό σουτ.

Διαιτητές: Φωστέρης, Γκούβας-Κακάνης

ΑΟ ΣΤΑΜΑΤΑΣ (Γιάννης Σκαρπέλης): Κριεμάδης, Τσουρούλας (61' Ρουκάι), Ταμπάκου, Πατρινός, Χρ. Μπερμπάντης, Δεσύλλας, Παπιδάκης, Σιατραβάνης (75' Νικολαράς), Κολοκοτρώνης (75' Μαλιγιάννης), Ι. Μπερμπάντης (61' Μπίντζος), Οσμενάι

ΑΝΟΙΞΗ (Κώστας Ζήσης): Βεζύρης, Μαυρίδης (46' Σύκας), Μήτση, Αν. Πανάγου (23' λ.τρ. Γιαρένης), Πέττας, Βουγιουκλίδης, Τζάθας (75' Στάθης), Μούκα (75' Καραγιάννης), Ταμπουράκης (17' λ.τρ. Νησωτάκης), Κουλλόλλι, Ζιβάνοβιτς.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35