social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σώθηκε ο Σαρωνικός Αναβύσσου (4-3 τον ΑΟ Σταμάτας)

Σώθηκε ο Σαρωνικός Αναβύσσου (4-3 τον ΑΟ Σταμάτας)

Την παρουσία του στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑΝΑ ανανέωσε ο Σαρωνικός Αναβύσσου, βάζοντας θετικό επίλογο σε μία σεζόν που είχε ωραίες, αλλά και άσχημες στιγμές.

Η ομάδα του Γ. Παπαϊωάννου επιβλήθηκε με 4-3 του ΑΟ Σταμάτας και «κλείδωσε» την τρίτη θέση στην κατάταξη των πλέι άουτ. Μόλις στο 10ο λεπτό ο Καραγιάννης με σουτ άνοιξε το σκορ (1-0), με τον Τζιβίλογλου να γράφει το 2-0 με κεφαλιά στο 27'. Δύο λεπτά μετά ο Ταμπάκου μείωσε με κοντινή κεφαλιά (2-1), όμως η συνέχεια ανήκε στους γηπεδούχους και συγκεκριμένα στον Χαντάντ, που με δύο γκολ στο 49' και στο 63' ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-1. Στο 64ο λεπτό ο Παπιδάκης μείωσε με σουτ (4-2), ενώ στο 75' πάλι ο Ταμπάκου με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 4-3.

Διαιτητές: Παπαποστόλου, Τσελεπίδης-Β. Τζαφόλιας

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒ. (Γιώργος Παπαϊωάννου): Τόλα, Μπουκουβάλας (17' Μπούζντρα), Βασιλείου, Λίτσης (46' Ζουμπουρλής), Κακαράς, Τζιβίλογλου, Καραγιάννης, Λογοθέτης, Χαντάντ (80' Σεριανάι), Καλτσάς (80' Τοψόγλου), Νταλιπάι (62' Μοναχός)

ΑΟ ΣΤΑΜΑΤΑΣ (Γιάννης Σκαρπέλης): Κριεμάδης, Ρουκάι, Ταμπάκου, Πατρινός (57' Τσουρούλας), Χρ. Μπερμπάντης, Δεσύλλας, Νικολαράς, Σιατραβάνης, Κολοκοτρώνης (80' Ι Μπερμπάντης), Παπιδάκης, Οσμενάι.

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35