social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Άγγιξε» τη σωτηρία ο ΑΟ Άρτεμις

«Άγγιξε» τη σωτηρία ο ΑΟ Άρτεμις

Ακόμη ένα σημαντικό βήμα προς την παραμονή του στην Α' ΕΠΣΑΝΑ πραγματοποίησε ο ΑΟ Άρτεμις και, πλέον, καλείται να περάσει με επιτυχία από έναν τελευταίο... τελικό για να πανηγυρίσει!

Στο πλαίσιο της προτελευταίας αγωνιστικής των πλέι άουτ, η ομάδα της Λούτσας επιβλήθηκε με 5-0 της Μάχης Μαραθώνα, πετυχαίνοντας όλα τα γκολ της στο δεύτερο ημίχρονο! Έτσι, με «διπλό» στο Κορωπί θα πανηγυρίσει -εκτός... συγκλονιστικού απροόπτου- την επίτευξη του στόχου της!

Στο 35ο λεπτό ο Μασκλαβάνος εκτέλεσε πέναλτι, όμως ο Ντόστης απέκρουσε για να καταλήξει η μπάλα στη συνέχεια στο δοκάρι, ενώ στο 40' ο Κουσούλης είχε δοκάρι με σουτ για τους φιλοξενούμενους. Το σκορ άνοιξε από σουτ του Μασκλαβάνου στο 49ο λεπτό (1-0), για να ακολουθήσουν δύο τέρματα του Ράσα με σουτ στο 54' (2-0) και στο 66' (3-0). Στο 82ο λεπτό ο Κανελλόπουλος έγραψε το 4-0 με κεφαλιά και στο 87' ο Καλούδης με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

Διαιτητές: Φωστέρης, Γκούβας-Σούζας

ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ (Βλάσης Χατζηαναστασίου): Καραογλάνης, Δημητρίου, Πιέτρι, Διαμαντής, Θεοχάρης (86' Καλούδης), Κοζανίδης (65' Καζαλάς), Βεϊζάι, Τσέπας, Μασκλαβάνος (68' Κανελλόπουλος), Ράσα, Μέγας (46' Φύτιλης)

ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ (Θέμης Τασσόπουλος): Ντόστης, Μπάρμπας, Κονταρίνης, Τσιούμας, Παπαδογιωργάκης, Ρήγας, Παρούσος, Δόριζας, Κουσούλης, Δαρσινός, Αντιμισάρης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35