social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Χατζηαναστασίου: Πετύχαμε κάτι που έμοιαζε αδύνατο

Χατζηαναστασίου: Πετύχαμε κάτι που έμοιαζε αδύνατο

Τον δικό του απολογισμό πραγματοποίησε στον ΑΟ Άρτεμις ο Βλάσης Χατζηαναστασίου, όντας χαρούμενος, αλλά και ανακουφισμένος από την εξασφάλιση της παραμονής στην Α' ΕΠΣΑΝΑ.

Ο έμπειρος προπονητής έκανε λόγο για στατιστικά πρωταθλητισμού που οδήγησαν στην επίτευξη του στόχου, απένειμε τα εύσημα στη διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές, ενώ προχώρησε σε ειδική αναφορά στη δουλειά του προκατόχου του, Γιάννη Φυτιλή.

Αναλυτικά, η δήλωση του Βλ. Χατζηαναστασίου: «Τελειώνοντας τα play out του πρωταθλήματος μπορώ πλέον να πάρω μια μεγάλη ανάσα ανακούφισης. Η ομάδα μου πέτυχε κάτι που μάλλον αδύνατο έμοιαζε στην αρχή. Καταφέραμε μέσα από πολύ μεγάλη προσπάθεια να οδηγήσουμε τον ΑΟ Άρτεμις στη σωτηρία, έχοντας στατιστικά πρωταθλητισμού. Είχαμε την πρώτη επίθεση στο όμιλο, την καλύτερη συγκομιδή βαθμών εντός έδρας με 4 νίκες και 1 ισοπαλία και την καλύτερη παρουσία στα 6 τελευταία παιχνίδια με 5 νίκες και 1 ισοπαλία. Κερδίσαμε δίκαια τη σωτηρία μας, έχοντας και την τύχη με το μέρος μας. Αξίζουν πολλά μπράβο στο Δ.Σ. του συλλόγου γιατί είναι άνθρωποι που σπανίζουν στις μέρες μας πάντα κοντά στην ομάδα και σταθεροί παρ' όλες τις δυσκολίες που συνάντησαν. Το μεγαλύτερο όμως μερίδιο της σωτηρίας ανήκει στους πρωταγωνιστές και αυτοί δεν είναι άλλοι από τους παίκτες. Πέσανε πολλές φορές, αλλά άλλες τόσες σηκώθηκαν. Δεν λύγισαν, πάλεψαν σε κάθε αγώνα σε κάθε λεπτό, έγιναν ομάδα, έγιναν παρέα και στο τέλος μου έδειξαν ότι ξέρουν και να διασκεδάζουν... Τη σωτηρία αυτή θα ήθελα να την αφιερώσω στον προκατοχομο μου Γ. Φυτιλή γιατί ξέρω πολύ καλά τι προσπάθεια έχει κάνει για αυτή την ομάδα, ελπίζοντας έστω και με 3 μήνες καθυστέρηση να πήρε τη χαρά και το μερίδιο που του αναλογεί. Ωρα για ξεκούραση και περισυλλογή. Καλό καλοκαίρι σε ολους».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35