social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κράτησε Παπιδάκη ο ΑΟ Σταμάτας

Κράτησε Παπιδάκη ο ΑΟ Σταμάτας

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιάννη Σκαρπέλη στην τεχνική ηγεσία του ΑΟ Σταμάτας, η διοίκηση του συλλόγου έχει ξεκινήσει ήδη τις ενέργειες για τον σχεδιασμό του ρόστερ.

Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, επιτεύχθηκε συμφωνία με τον Λευτέρη Παπιδάκη, ο οποίος θα... βομβαρδίζει τις αντίπαλες εστίες και τη νέα σεζόν με τα πράσινα χρώματα! Ο 27χρονος άσος ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν με 18 γκολ σε επίπεδο πρωταθλήματος, πρωτοστατώντας στην επίτευξη του στόχου της παραμονής στην Κατηγορία. Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

«Ο γκολαδόρ της Αν. Αττικής Λευτέρης Παπιδάκης θα φοράει για ακόμα μία χρονιά την φανέλα του ΑΟ Σταμάτας. Με συντονισμένες κινήσεις του ανανεωμένου Δ.Σ. του ομίλου μας,καθώς επανήλθαν μετά από απουσία ενός έτους οι Γιάννης Τακτσίδης, Δημήτρης Κριεμάδης, Μπάμπης Μαγγίνας, Αλέξανδρος Πέππας, καταφέραμε να ανανεώσουμε την συνεργασία μας με τον Λευτέρη.

Τι να πούμε για τον παιχταρά μας, τα λόγια είναι περιττά. Αρκετές ομάδες και ανώτερων κατηγοριών από την Α' ΕΠΣΑΝΑ που αγωνίζεται η ομάδα μας, ενδιαφέρθηκαν για την απόκτηση του. Η καρδιά του όμως θα 'χτυπάει' στη Σταμάτα για ακόμα μία χρονιά. Καλή νέα σεζόν Λευτέρη με υγεία και όλοι οι στόχοι μας θα έρθουν».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35