social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αποχώρησε από την Δόξα Αγίας Άννας μετά από 4 χρόνια ο Κόουτς Άρης Κατοποδης

Αποχώρησε από την Δόξα Αγίας Άννας μετά από 4 χρόνια ο Κόουτς Άρης Κατοποδης

 Ο Ταλαντούχος προπονητής με ανάρτηση του αποχαιρέτησε την Δόξα Αγίας Άννας την οποία οδήγησε φέτος στην Άνοδο στην Β ΕΠΣΑΝΑ.

Αναλυτικά η ανάρτηση του:

"4 χρόνια με πολλές χαρές και συγκινήσεις. Αμέτρητες προπονήσεις, συναισθήματα και αγάπη που ούτε τη φανταζόμουν. Μεγάλες νίκες, προκρίσεις και ρεκόρ που θα μείνουν χαραγμένα για πάντα όχι μόνο σε εμάς που τα ζήσαμε αλλά και στην ιστορία του συλλόγου.
Η χρονιά κλείνει με την άνοδο της ομάδας. Δώσαμε 28 παιχνίδια. Απολογισμός 22 νίκες, 4 ισοπαλίες και 2 ήττες. 81 γκολ υπέρ και 14 κατά, 70 βαθμοί. Η αδικία της αφαίρεσης βαθμών μας στέρησε το πρωτάθλημα που τόσο αξίζαμε. Ας είναι, άλλοι δεν θα τα είχαν καταφέρει, εμείς όμως το κάναμε και αυτό...
Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τη διοίκηση της ομάδας που με εμπιστεύτηκε, τους ανθρώπους της ομάδας, τον κόσμο, τον άμεσο συνεργάτη μου Νίκο Στραβοκέφαλο για την πολύτιμη συμβολή του, μα πάνω απ' όλα τους ποδοσφαιριστές μου οι οποίοι είναι και οι πραγματικοί πρωταγωνιστές.
Ένας κύκλος έκλεισε και ένας άλλος θα ανοίξει. Θα είστε για πάντα κομμάτι της ζωής μου!!
Εις το επανιδείν.."

Ο Άρης Κατοποδης ο οποίος είναι συνεργάτης του Τάσου Δημητρίου στις μικτές ομάδες Της ΕΠΣΑ, έχει κατά το παρελθόν κοουτσαρει τον Αττικό, ενώ είναι και αναλυτής στις προεθνικες ομάδες Κ-17.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35