social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

ΑΟ Ατλαντίς: Ξεκίνημα με τριάδα ανανεώσεων

ΑΟ Ατλαντίς: Ξεκίνημα με τριάδα ανανεώσεων

Στις πρώτες ενέργειες για τον σχεδιασμό της επόμενης μέρας προχώρησαν οι ιθύνοντες του ΑΟ Ατλαντίς, μετά την επισημοποίηση της ανανέωσεης της συνεργασίας με τον Γιώργο Τσούνη.

Για την ομάδα της Ανθούσας θα συνεχίσουν να αγωνίζονται οι Γιάννης Κολοτούρος, Βασίλης Σιούτης και Γιώργος Καρακώστας, με τη σχετική ενημέρωση να αναφέρει ότι θα ακολουθήσουν νέες ενέργειες και ενημερώσεις. Αναλυτικά:

«Μετά από συντονισμένες και άμεσες ενέργειες του Δ.Σ και του προέδρου του συλλόγου μας κ. Ηλία Βούτουνα, η ομάδα μας ανανέωσε την συνεργασία της με τον Γιάννη Κολοτούρο, τον Βασίλη Σιούτη αλλά και τον Γιώργο Καρακώστα.

Ο Γιάννης Κολοτούρος με την τεράστια καριέρα που τον ακολουθεί, επιβεβαίωσε την εμπιστοσύνη του στο πλάνο της Διοίκησης και του προπονητή και θα συνεχίσει να αποτελεί τον στυλοβάτη της άμυνας της ομάδας μας.

Ο εξαιρετικός κυνηγός Βασίλης Σιούτης θα είναι το σημείο αναφοράς στην επίθεση της ομάδας μας, καθώς η εκτελεστική του δεινότητα είναι αδιαμφισβήτητη από όλους.

Ο Γιώργος Καρακώστας αποτελεί σταθερή αξία στην μεσαία γραμμή και οι οργανωτικές του ικανότητες αλλά και η ευχέρειά του στο σκοράρισμα θα ενισχύσουν την ομάδα μας σε μεγάλο βαθμό.

Θα ακολουθήσουν συναντήσεις και συζητήσεις και με άλλους ποδοσφαιριστές και σύντομα θα ανακοινωθούν ανανεώσεις και προσθήκες στο ρόστερ, που θα καταστήσουν την ομάδα εξίσου ανταγωνιστική στη νέα σεζόν».

Vasilis_Sioutis.jpg


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35