social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ξεκίνησε ο Αχαρναϊκός [pics]

Ξεκίνησε ο Αχαρναϊκός [pics]

Άρχισαν τα... βάσανα στον Αχαρναϊκό! Η ομάδα του Μενιδιου πραγματοποίησε τη Δευτέρα (25/7) την πρώτη της προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν. Μάλιστα, αυτή έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις της ομάδας στο γήπεδο Αχαρνών.

Υπενθυμίζεται ότι την 1η και 2η Αυγούστου θα γίνουν εργομετρικές εξετάσεις από τον κ. Βαγγέλη Ρουσσόπουλο και την εταιρεία ''Ergo Scan''.

Η ενημέρωση της ομάδας 

Την πρώτη του προπόνηση εν όψει της σεζόν 2022-23 έκανε ο Αχαρναϊκός σήμερα το απόγευμα στο δημοτικό γήπεδο Αχαρνών. Ο προπονητής Ιωσήφ Βενάκης, οι συνεργάτες του και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μπήκαν στο γήπεδο και άρχισαν δουλειά, η οποία θα συνεχιστεί με καθημερινές προπονήσεις όλη την εβδομάδα, ενώ θα ακολουθήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας όπου η ομάδα θα μπει σε τακτικά κομμάτια και θα δείξει την αγωνιστική της φιλοσοφία. Η έναρξη του πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένη για τις 18 Σεπτεμβρίου.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Δημήτρης Κουλούρης καλωσόρισε τους ποδοσφαιριστές και τους ευχήθηκε καλή σεζόν με υγεία και επιτυχίες, τονίζοντας παράλληλα και το μέγεθος της ευθύνης όλων των μελών της ομάδας να εκπροσωπούν έναν σύλλογο όπως ο Αχαρναϊκός. Ακολούθησε προπόνηση περίπου μίας ώρας, στην οποία συμμετείχαν όλα τα μεταγραφικά αποκτήματα πλην των Ούγκο Σίλβα, Σπύρου Αποστόλου, Μανώλη Λύγκου και Μάρκο Μεϊρέλες οι οποίοι θα ενσωματωθούν στο πρόγραμμα σε λίγες ημέρες.

 Σημειώνονται ότι πριν από το πρόγραμμα τελέσθηκε αγιασμός παρουσία αρκετού κόσμου που έδωσε το παρών στις εξέδρες.

Τέλος ήταν τιμή μας που έδωσαν το παρών στην πρώτη προπόνηση ο Δήμαρχος Αχαρνών, Σπύρος Βρεττός καθώς και οι Μιχάλης Βρεττός (Αντιδήμαρχος), Γιώργος Πετάκος (Αντιδήμαρχος), Άγγελος Αραμπατζής (Αντιδήμαρχος), Σταθης Τοπαλίδης (Αντιδήμαρχος), Νικος Ξαγοράρης (Αντιδήμαρχος), ο κ. Θανάσης Κατσιγιάννης (Αντιπεριφειάρχης), ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΑ, Γιάννης Νίκας, η πρόεδρος της ΑΡΩΓΗΣ, Μαρία Μπούκη, η παράταξη “ΑΧΑΡΝΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ” και ο υποψηφίος Δήμαρχος, κ. Χρήστος Ηλιάδης που εκπροσώπησε ο κ. Δημήτρης Μανιδάκης, καθώς και τον Γιάννη Πατούλη (εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35