social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παπακωστούλης: Δεν μένουμε στο αποτέλεσμα Ι Συνεχίζουμε με ταπεινότητα

Παπακωστούλης: Δεν μένουμε στο αποτέλεσμα Ι Συνεχίζουμε με ταπεινότητα

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του Σαρωνικού Αναβύσσου από την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα στο φιλικό με τον Αχαρναϊκό.

Μπορεί η νίκη με 1-0 να έχει σκορπίσει ενθουσιασμό, ωστόσο, το τεχνικό επιτελείο βάζει το αποτέλεσμα σε δεύτερη μοίρα αφού σε αυτή τη φάση άλλα είναι τα στοιχεία έχουν προτεραιότητα όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι.

Κατά τα άλλα, σήμερα η ομάδα επέστρεψε στις προπονήσεις μετά το διήμερο ρεπό, ενώ για το Σάββατο έχει προγραμματιστεί φιλικό στα Σπάτα με αντίπαλο την Κ19 της ΑΕΚ. 

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ευτύχης Τζιβίλογλου λόγω ενοχλήσεων στην γάμπα, ενώ στην ομάδα έχει ενσωματωθεί ο Μακρίδης που αποτελεί το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας. 

Σε ότι έχει να κάνει με τους Χαντά και Καραγιάννη αμφότεροι αποχώρησαν. 

Το soccerlive.gr επικοινώνησε με τον κ. Παπακωστούλη ο οποίος αναφερόμενος στην εικόνα της ομάδας του με τον Αχαρναϊκό σχολίασε

"Το παιχνίδι του Σαββάτου ήταν ένα τεστ για να δουμε που βρισκόμαστε όσον αφορά τα τρεξίματα μας και τα θέματα της τακτικής. Δεν μένουμε στο αποτέλεσμα αλλά στην εικόνα που είχαμε. Συνεχίζουμε με σεβασμό και ταπεινότητα και με το μότο μας που δεν είναι άλλο από τη λέξη "δουλειά". Μας δίνει αυτοπεποίθηση η εμφάνιση αυτή καθώς ήταν το πρώτο φιλικό μετά από 12 ημέρες προετοιμασίας. Τα παιδιά έδειξαν θετικό πρόσωπο και διάθεση και οφείλουμε να δουλέψουμε για να παρουσιάσουμε πράγματα αναφορικά με τα όσα δουλεύουμε στις προπονήσεις. Επαναλαμβάνω ότι δεν λέει κάτι το αποτέλεσμα και θα συνεχισουμε τη δουλειά μας ώστε να είμαστε έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος". 

Για το μεταγραφικό κομμάτι σχολίασε

"Θεωρώ ότι κατά πολύ μεγάλο ποσοστό το ρόστερ έχει κλείσει, εκτός και εάν βρεθεί κάτι εξαιρετικό. Η μεταγραφή του Μακρίδη έγινε διότι πρόκειται για μια ποιοτική λύση που θα βοηθήσει και θα μας εξελίξει ως ομάδα". 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35