social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νέα «βόμβα» η Μάχη Μαραθώνα: Πήρε και Σιγάλα!

Νέα «βόμβα» η Μάχη Μαραθώνα: Πήρε και Σιγάλα!

Τράβηξε πάλι τα βλέμματα πάνω της μέσα σε λίγες μέρες η Μάχη Μαραθώνα, ολοκληρώνοντας άλλη μία μεταγραφική κίνηση από... άλλες κατηγορίες!

Μετά τον Νίκο Αχμέτ, οι κιτρινόμαυροι απέκτησαν και τον Γιάννη Σιγάλα, ο οποίος έχει δεκάδες συμμετοχών στις εθνικές κατηγορίες. Εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι η διοίκηση της Μάχης έπεισε τον ποδοσφαιριστή, στην ηλικία των 27 ετών, να βοηθήσει την προσπάθεια που θα γίνει στο νέο πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΑΝΑ. Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Το ΜΠΑΜ έγινε! Ο Γιάννης Σιγάλας στα κιτρινόμαυρα! Με συντονισμένες ενέργειες η Διοίκηση της ομάδας συμφώνησε με τον Γιάννη και θα είναι παρών στη νέα προσπάθεια! Ο 27χρονος αμυντικός ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Απόλλωνα Σμύρνης όπου έγινε επαγγελματίας με συμμετοχές σε Α' Εθνική και άνοδο από τη Β' Εθνική! Έχει πάνω από 140 συμμετοχές στη Γ' Εθνική σε Μανδραικό, Ατρόμητο Πειραιά, ΑΟ Ζευγολατιού, ΠΑΣ Κορίνθου και Κερατσίνι. Έχει αγωνιστεί επίσης στη Νέα Ιωνία (Α' Αθήνας). Σύσσωμο το ΔΣ της ομάδας τον καλωσορίζει στη νέα εποχή της ΜΑΧΗΣ και του ευχόμαστε καλή χρόνια με υγεία και επιτυχίες».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35