social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νέα σούπερ κίνηση με Δηλαβέρη ο Αχαρναϊκός

Νέα σούπερ κίνηση με Δηλαβέρη ο Αχαρναϊκός

Το μεταγραφικό ντεμαράζ του Αχαρναϊκού συνεχίζεται λίγες ημέρες πριν τις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας.

Μετά τη συμφωνία με τον Παναγιώτη Ατματζίδη, στην ομάδα του Μενιδίου θα αγωνίζεται από εδώ και στο εξής ο Κώστας Δηλαβέρης.

Ο 27χρονος μέσος που είχε αποδεσμευτεί στην αρχή του καλοκαιριού από τον Φωστήρα, τα βρήκε σε όλα με τους πράσινους και ενσωματώθηκε στο πρόγραμμα των προπονήσεων. 

Μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί σε Προοδευτική, Μαρκό, Ηλυσιακό, Ασπρόπυργο και Ηρακλή Ψαχνών έχοντας κάνει μόνο πρωταθλητισμό.

Η διοίκηση Κουλούρη με ακόμη μια της κίνηση δείχνει τη διάθεση που έχει να εμπλουτίσει το δυναμικό του συλλόγου με ποιοτικές μονάδες.

Το δελτίο τύπου

Ο ΑΟ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει την συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή, Κώστα Δηλαβέρη.
Το νέο απόκτημα της ομάδας μας είναι 27 χρονών (3/4/1997) αγωνίζεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής.
Προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Φωστήρας όπου την περσινή χρονιά κατέγραψε σπουδαίες εμφανίσεις στον 5ο όμιλο της Γ' Εθνικής, ενώ τα προηγούμενα χρόνια αγωνίστηκε στον Ασπρόπυργο όπου πανηγύρισε τον τίτλο στην Γ' Εθνική, στην Προοδευτική όπου επίσης στέφθηκε πρωταθλητής δυο φορές μάλιστα, στην Μαρκό, στον Ηλυσιακό και στον Ηρακλή Ψαχνών που έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα και αγωνίστηκε σε ηλικία 17 χρονών στην Γ' Εθνική (επαγγελματική).
Καλωσορίζουμε τον Κώστα Δηλαβέρη και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35