social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ισοπαλία για Κεραυνό Κερατέας και Μαρκό

Ισοπαλία για Κεραυνό Κερατέας και Μαρκό

Κεραυνός Κερατέας και Μαρκό διασταύρωσαν τα ξίφη τους σήμερα σε φιλικό που έγινε προκειμένου οι δυο ομάδες να μετρήσουν τις δυνάμεις τους.

Το τελικό 1-1 περνάει σε δεύτερη μοίρα αφού ιδιαίτερα ο Κεραυνός ήθελε να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα, αφόυ όπως όλα δείχνουν, την ερχόμενη Κυριακή θα ριχτεί στη μάχη του Κυπέλλου αντιμετωπίζοντας τον Άρη Βούλας στο ματς της πρεμιέρας.

Κάτι ανάλογο έκανε και το συγκρότημα του Πέτρου Τσιγκούλη που σκόραρε με τον Νίκο Μπέλερη στο 75' με κεφαλιά μετά από κόρνερ. Για τον Κεραυνό το σκορ είχε ανοίξει ο Παληγεώργος στο 15' με σουτ. 

ΚΕΡΑΤΕΑ (Γιώργος Δημητρόπουλος) Καλογερόπουλος, Δαρδαμάνης, Κατσίκης, Ντοβίνος, Μπουγιούκος, Βαγγέλι Ν., Κρητικός, Ντόβας, Μαγγανάς, Παληγεωργος, Πασκάλι. Έπαιξαν ακόμη οι Μαστροκώστας, Νέρας, Λάπας, Σκαλαίος, Ζώης, Κολιαδήμας, Βαγγέλη Π., Μαγγανάς Β., Γκορόγιας.

ΜΑΡΚΟ (Πέτρος Τσιγκούλης) Βουτσελάς, Γκέγκα, Λαμπρόπουλος, Μουσταφίδης, Τσίκλος, Πικουλης, Νατσιοπουλος, Μπέλερης, Σουλελές, Βασιλειάδης, Σούλτσε. Έπαιξαν ακόμη οι Πάππος, Φλώρος, Βουγιουκλίδης, Χάιδος, τρατής, Αλεξανδράκης, Πιετρί, Αλέμης.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35