social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Δυναμικός ο Κεραυνός Κερατέας, δάμασε τον Άρη Βούλας (2-1)

Δυναμικός ο Κεραυνός Κερατέας, δάμασε τον Άρη Βούλας (2-1)

Η επιστροφή του Κεραυνού Κερατέας στα «σαλόνια» του ποδοσφαίρου της Ανατολικής Αττικής συνδυάστηκε με νίκη!

Στο δημοτικό στάδιο Κερατέας η ομάδα του Γ. Δημητρόπουλου κατέβαλε με 2-1 τον Κυπελλούχο Άρη Βούλας, μπαίνοντας με δυναμικό τρόπο στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑΝΑ. Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ο Χρ. Μαγγανάς ανατράπηκε από τον Γκόλφη λίγο έξω από την περιοχή, με τον διαιτητή Ρεντίφη να υποδεικνύει φάουλ και να δείχνει την κίτρινη κάρτα στον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων, ξεσηκώνοντας διαμαρτυρίες στην εξέδρα των γηπεδούχων. Λίγο αργότερα, μάλιστα, σκόραρε, με το γκολ του να μην μετράει μετά από υπόδειξη για οφσάιντ. Εν τέλει, ο Κεραυνός κατάφερε να ανοίξει το σκορ στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου και, συγκεκριμένα, στο 48' με κεφαλιά του Βαγγέλη μετά από φάουλ του Γκορόγια (1-0). Στο 87' ο Μπουγιούκος πέτυχε το 2-0 με σουτ από θέση εκτός περιοχής, με τον Κριλή να μειώνει στο 94' με πλασέ για το τελικό 2-1.

Διαιτητές: Ρεντίφης, Βιτσεντζάτος-Σούζας

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ (Γιώργος Δημητρόπουλος): Καλογερόπουλος, Δαρδαμάνης, Κατσίκης, Ντοβίνος, Μπουγιούκος, Βαγγέλη (92' Μαστροκώστας), Πασκάλ, Ε. Μαγγανάς (85' Κρητικός), Χρ. Μαγγανάς (92' Νέρας), Λάπας (20' λ.τρ. Γκορόγιας), Ντόβας (92' Βαγγέλης)

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ (Τάσος Τασιόπουλος): Γκόλφης, Ατματσίδης (81' Μπρης), Γιαννόπουλος (70' Χατζής), Λάσκος, Αφράτης, Γκιούρα, Μιραφιόρι (70' Ρεσούλι), Ιάτρου (46' Φουκαράς), Γκαβασιάδης, Ρομάνο, Κριλής.

(Φωτο: athlorama.blogspot.com)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35