social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κορυφή ο Αστέρας Βάρης, πέρασε από την Κερατέα (0-1)

Κορυφή ο Αστέρας Βάρης, πέρασε από την Κερατέα (0-1)

Η επιστροφή στις νίκες για τον Αστέρα Βάρης σήμανε και την επάνοδό του στην κορυφή της βαθμολογίας στην Α' ΕΠΣΑΝΑ.

Η ομάδα του Γ. Καβάση πέρασε νικηφόρα από την Κερατέα, επικρατώντας με 1-0 του Κεραυνού στο μεγάλο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής, αποδεικνύοντας πως είναι ομάδα... φτιαγμένη για τα δύσκολα! Το «χρυσό» γκολ σημείωσε ο Χριστίνης με σουτ στο 43ο λεπτό (0-1), καταφέρνοντας εκείνο που δεν είχε πετύχει νωρίτερα ο Μάγγος, όταν με σουτ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Μετά την επίτευξη του γκολ επικράτησε ένταση στον αγωνιστικό χώρο, που είχε ως συνέπεια να αποβληθεί απευθείας με κόκκινη κάρτα ο αναπληρωματικός γκολκίπερ των φιλοξενούμενων, Χαμηλός. Να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες στο 73' λόγω αποβολής του Χρ. Μαγγανά με δεύτερη κίτρινη και, έτσι, αγωνίστηκαν στο τελευταίο διάστημα του αγώνα με αριθμητικό μειονέκτημα.

Διαιτητές: Φωστέρης, Κάλλης-Αλεξοπούλου

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ (Γιώργος Δημητρόπουλος): Καλογερόπουλος, Δαρδαμάνης, Κατσίκης, Ντοβίνος, Μπουγιούκος, Βαγγέλη, Πασκάλ, Ντόβας (72' Κρητικός), Χρ. Μαγγανάς, Ε. Μαγγανάς, Γκορόγιας

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Γιώργος Καβάσης): Μαρινάκης, Δημητρόπουλος, Αγγελίδης (67' Μεϊμάρογλου), Κοφσανίδης, Ντιαγνέ, Μάγγος, Ερρίκος (82' Γκέργκη), Χριστίνης, Καλλιμάνης (90' Σακελλαρίου), Μπάκας, Μπελαβράκης (82' Ντούλιας).

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35