social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ισόπαλοι (2-2) Άρης και Τριγλία στη... ματσάρα της Βούλας!

Ισόπαλοι (2-2) Άρης και Τριγλία στη... ματσάρα της Βούλας!

Έχουν κεντρίσει ουκ ολίγες φορές τα βλέμματα τα τελευταία χρόνια με τις σπουδαίες μάχες τους!

Πρόσφατο, τρανό παράδειγμα, αποτελεί και ο περσινός τελικός του Κυπέλλου στην Κερατέα. Το απόγευμα της Κυριακής (13/11), Άρης Βούλας και Τριγλία Ραφήνας αναμετρήθηκαν για ακόμη μία φορά, προσφέροντας υπέροχο ποδοσφαιρικό θέαμα στους φιλάθλους που παρακολούθησαν την προσπάθειά τους, η οποία ολοκληρώθηκε στο ισόπαλο και «χορταστικό» 2-2. Οι φιλοξενούμενοι έβαλαν «φωτιά» στο ματς, παίρνοντας προβάδισμα μόλις στο 2ο λεπτό με κεφαλιά του Κ. Τσούκα (0-1). Η ισοφάριση ήρθε στο 35ο λεπτό, όταν ο Κριλής ανατράπηκε στην αντίπαλη περιοχή από τον Μηλιώνη και ο Γκαβασιάδης εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που έδωσε ο Λάμπρου (1-1). Οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ανατροπή στο 52ο λεπτό με θαυμάσιο μακρινό σουτ του Φουκαρά, ο οποίος «κρέμασε» τον Κορμπά (2-1), ωστόσο οι Τριγλιανοί δεν τα... παράτησαν! Στο 92ο λεπτό ο Σένε κέρδισε πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Ζαφειρόπουλος για το τελικό 2-2!

Διαιτητές: Λάμπρου, Ξουρίδας-Σπίθας

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ (Τάσος Τασιόπουλος): Γκόλφης, Ατματσίδης (88' Χατζής), Γιαννόπουλος, Λάσκος, Αφράτης, Γκιούρα, Μιραφιόρι (85' Μπρης), Φουκαράς, Γκαβασιάδης, Ιατρού, Κριλής (79' Ρομάνο)

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Γιώργος Παρασκευαΐδης): Κορμπάς, Παπαδιονυσίου, Γκέκας, Μηλιώνης, Ι. Τσούκας, Πράπας (85' Σιαφάκας), Σένε, Ψαρρής, Κ. Τσούκας, Καλτσάς, Ζαφειρόπουλος.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35