social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Με ανατροπή ο Αχαρναϊκός, 2-1 τον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου

Με ανατροπή ο Αχαρναϊκός, 2-1 τον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου

Μετά το ρεπό της περασμένης αγωνιστικής ο Αχαρναϊκός επέστρεψε στις υποχρεώσεις και τις... νίκες, καταβάλλοντας με 2-1 τον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου, σε ένα από τα ενδιαφέροντα παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑΝΑ.

Οι ερυθρόλευκοι «πάγωσαν» το Μενίδι στο 29', παίρνοντας το προβάδισμα με σουτ του Σεΐτι (0-1), όμως οι πράσινοι «έχτισαν» την ανατροπή και την πέτυχαν. Στο 40' ο Ταμπάκης ισοφάρισε με σουτ μετά από κεφαλιά πάσα του Λύγκου (1-1) και στο 72' ο Λύγκος αξιοποίησε παράλληλη πάσα του Ταμπάκη και με πλασέ έγραψε το 2-1.

Διαιτητές: Ανδρ. Βλάχος, Βιτσεντζάτος-Κωστάκης

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Σήφης Βενάκης): Μπονατάκης, Γκούφας, Μανάλης, Αγοραστός, Αμπάρα (63' Δημητρόπουλος), Καρμοίρης, Ταμπάκης (82' Βασιλόπουλος), Μεϊρέλες, Λύγκος (93' Μουστακάτος), Αντωνόπουλος (63' Αποστόλου), Στραβομύτης (46' Βλαχίδης)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦ. (Γιάννης Μαγγίνας): Γαρδούνης, Μανουσογεωργάκης, Ερέκι, Ψαρρός, Μανιδάκης, Κολιμάτσης (81' Γενούζης), Ρούμπος (81' Μαγγίνας), Παπαδογιωργάκης, Αμπντουραχμάνι (35' λ.τρ. Μαγκανάρης), Σεΐτι (91' Πανούσης), Οσμενάι.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35