social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Με οδηγό Βίλα ο Σαρωνικός Αναβύσσου, 2-1 τον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου

Με οδηγό Βίλα ο Σαρωνικός Αναβύσσου, 2-1 τον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου

Έφερε τα... πάνω κάτω ο Σαρωνικός Αναβύσσου στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου και πήρε τη νίκη με 2-1, στην επάνοδό του στις υποχρεώσεις του πρωταθλήματος μετά το ρεπό του την περασμένη αγωνιστική.

Έχοντας ως μπροστάρη τον Βίλα που σκόραρε δύο φορές, η ομάδα του Γ. Παπακωστούλη «απάντησε» στο προβάδισμα που πήραν οι ερυθρόλευκοι στο 12ο λεπτό με πλασέ του Πανούση έπειτα από λάθος γύρισμα προς τον γκολκίπερ Σύρακα (0-1) και έφτασε στο «τρίποντο» στο ματς που έγινε στο γήπεδο Καλυβίων. Ο χαρισματικός άσος έφερε το ματς στα ίσια με απευθείας χτύπημα φάουλ στο 42' (1-1), ενώ στο 75' έγραψε το 2-1 με σουτ από θέση εκτός περιοχής.

Διαιτητές: Πανούτσος, Β. Τζαφόλιας-Μακρής

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒ. (Γιώργος Παπακωστούλης): Σύρακας, Λογοθέτης, Γερώνυμος, Ντμιτρένκο, Τζιόλας, Κλης (66' Κιρτζιαλίδης), Σελβίγια (93' Μπουκουβάλας), Δημογιάννης, Κουλάι (93' Βασιλείου), Βίλα (80' Δανιήλ), Πουλιάνος

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦ. (Γιάννης Μαγγίνας): Γαρδούνης, Μανουσογεωργάκης (73' Πιζάνιας), Ερέκι, Ψαρρός, Μανιδάκης, Παπαδογιωργάκης, Οσμενάι (87' Μαγγίνας), Ζιβάνοβιτς, Πανούσης (63' Ρούμπος), Σεΐτι, Γενούζης (63' Αμπντουραχμάνι).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35